Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu a lovit în toate părţile după ce Şahtior l-a învins cu 3-0: "Niciodată nu aş fi acceptat să joc în asemenea condiţii un meci". Ce îl nemulţumeşte

Mircea Lucescu a lovit în toate părţile după ce Şahtior l-a învins cu 3-0: "Niciodată nu aş fi acceptat să joc în asemenea condiţii un meci". Ce îl nemulţumeşte
Comentarii

Antrenorul lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a fost dezamăgit că partida cu Şahtior Doneţk s-a disputat, în condiţiile în care lotul său e decimat de COVID-19.

Mircea Lucescu a răbufnit după Dinamo Kiev - Şahtior 0-3

Dinamo Kiev a început partida de pe teren propriu cu Şahtior, fosta echipă a lui Mircea Lucescu, fără 15 jucători importanţi, dintre care doi accidentaţi şi 13 depistaţi pozitiv cu noul coronavirus. 

Primele cazuri pozitive de la Dinamo Kiev au apărut dinaintea meciului cu Barcelona, din Champions League, iar Mircea Lucescu şi-ar fi dorit să amâne derby-ul din Ucraina cu Şahtior. 

Indirect, Mircea Lucescu şi-a atacat şi fosta echipă. De asemenea, a fost dezamăgit şi de conducătorii fotbalului ucrainean: „Niciodata nu ar fi trebuit jucat un asemenea meci în asemenea condiţii!”, a declarat Mircea Lucescu la conferinţa de preşa de după meci.

„Astăzi a câştigat Covid şi a pierdut fair play-ul! Acesta este comentariul meu. Dacă situaţia era inversă, eu niciodată nu aş fi acceptat să joc în asemenea condiţii. Campionatul ar trebui decis de forma echipelor, nu de Covid. Atât am de zis”, a punctat tehnicianul român, citat de Spotmedia.ro.

Dinamo Kiev continuă să conducă în Ucraina, cu 20 de puncte, iar Şahtior e pe locul secund, cu 19 puncte. A fost prima înfrângere a lui Mircea Lucescu la noua sa echipă, în campionat. 

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kievsahtior donetk 

viewscnt
Articole similare