Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu a plecat trist din Ştefan cel Mare: ”Sunt deziluzionat. Cred că şi stadionul ăsta dă o senzaţie de sărăcie şi deziluzie”

Mircea Lucescu a plecat trist din Ştefan cel Mare: ”Sunt deziluzionat. Cred că şi stadionul ăsta dă o senzaţie de sărăcie şi deziluzie”

Special

Comentarii

Mircea Lucescu a onorat invitaţia lansată de foştii săi colegi şi elevi şi a venit la meciul de Old Boys dintre Dinamo şi Rapid, însă fostul selecţioner al Turciei a rămas dezamăgit de atmosfera din tribunele stadionului din Ştefan cel Mare.

Jucătorii emblematici de la Dinamo şi Rapid s-au întâlnit într-un amical disputat în Ştefan cel Mare, însă puţini spectatori au ţinut să asiste la eveniment. În plus, câţiva dintre ei au profitat şi şi-au exprimat din nou nemulţumirea faţă de Ionuţ Negoiţă. Mircea Lucescu spune că a rămas dezamăgit de atmosferă şi este de părere că nici stadionul nu este unul care să-i atragă de suporteri:

”A fost mai degrabă o chestie de a creea o atmosferă. Sunt deziluzionat. Mi se pare că este... o demonstraţie că fotbalul românesc trece printr-un moment foarte greu, pentru că suporterii sau toţi iubitorii ăştia de fotbal, nu cei care comentează pe internet şi pe tot felul de lucruri şi care sunt în general negativi şi foarte critici, foarte acizi, foarte agresivi. Cel mai bine ar veni pe stadion şi ar încuraja, pentru că fotbalul fără suporteri nu se poate. Mă aşteptam la mult mai mulţi oameni, şi pentru gestul umanitar care era făcut cu ocazia acestui meci, dar şi pentru atmosferă.

Poate că s-ar fi încâlzit aici, dacă ar fi fost lângă noi, aducându-şi aminte de aceşti băieţi care au făcut treabă foarte bună şi unii, şi alţii. Şi Rapid, şi Dinamo. Deci asta mă face să cred că într-adevăr trecem printr-un moment negativ, un moment foarte greu.



Pesemne că şi stadionul ăsta, care trebuia de mult demolat, pus la index într-un fel şi construit un stadion aşa cum trebuie, dă o senzaţie de sărăcie şi de deziluzie. Foarte greu. Rămân după acest meci cu plăcerea de a fi întâlnit băieţii cu care am lucrat şi de-o parte şi de alta, cu faptul că împreună cu Răzvan am încercat să creăm un eveniment. Rămân cu imaginile acestui joc, pentru că am văzut ce înseamnă fotbalul pentru băieţii ăştia, s-au bucurat să vină aici şi de-abia aşteptau să vină şi să mai calce gazonul unui stadion”
, a comentat Mircea Lucescu.


 

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamorapid 

viewscnt
Articole similare