Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu a recunoscut că a vrut să-l transfere pe Ianis Hagi: ”Are nevoie de un antrenor ca mine!”

Mircea Lucescu a recunoscut că a vrut să-l transfere pe Ianis Hagi: ”Are nevoie de un antrenor ca mine!”

Stranieri

Comentarii

Mircea Lucescu a confirmat într-un interviu că a vrut să-l transfere pe Ianis Hagi la Dinamo Kiev.

Într-un interviu acordat Daily Record, legendarul antrenor român, Mircea Lucescu, a confirmat că a vrut să-l transfere pe Ianis Hagi. Tehnicianul în vârstă de 75 de ani a vorbit despre situaţia românului la Rangers şi a oferit detalii despre cum a lucrat alături de tatăl său, Gică, la Brescia.

Mircea Lucescu a vrut să-l transfere pe Ianis Hagi la Dinamo Kiev

”Puteţi să fiţi siguri că Ianis Hagi va deveni jucătorul uriaş pe care toţi îl aşteaptă” a explicat Mircea Lucescu, în interviul acordat pentru sursa citată.

Actualul tehnician de la Dinamo Kiev a comparat situaţia în care se află Ianis Hagi cu cea în care se afla la începuturile carierei sale de fotbalist, fiul său, Răzvan Lucescu: ”Poartă pe spate un nume uriaş. Este o situaţie similară cu cea în care s-a aflat şi fiul meu, Răzvan. De altfel, acesta este motivul pentru care mi-am dorit ca Răzvan să fie portar, pentru a nu fi constant comparat cu mine” a spus Mircea Lucescu.

El a confirmat că a vrut să-l transfere pe Ianis Hagi chiar la Dinamo Kiev: ”Cred că Ianis avea nevoie de un manager ca mine la începuturile sale, un antrenor care ştie să lucreze cu tinerele talente ca el. Am vrut să-l transfer, dar a fost prea scump şi nu ne-am permis să-l aducem” a mărturisit legendarul tehnician român.

Lucescu a mai povestit şi cum a colaborat cu Gică Hagi la începuturile aventurii sale la Brescia şi a explicat de ce atitudinea celui mai mare fotbalist român din toate timpurile s-a schimbat după ce a lucrat sub comanda lui Lucescu: ”Să nu uităm că performanţele tatălui său de la Cupa Mondială din Statele Unite au venit ca urmare a faptului că am lucrat cu el. L-am adus la Brescia de la Real Madrid şi aproape că l-am umilit. I-am zis că este gras şi l-am trimis la echipa de rezerve pentru a vedea dacă mândria lui e atât de mare. Rezultatele s-au văzut” a mai explicat Mircea Lucescu.

Lui Ianis nu pare să-i meargă rău la Rangers. Hagi Jr a reuşit patru goluri şi zece pase decisive în această stagiune, fiind unul dintre fotbaliştii apreciaţi de fanii lui Rangers. 

Afla mai multe despre: mircea lucescuianis hagi 

viewscnt
Articole similare