Experiențe împreună.
You are here:

Mircea Lucescu a recunoscut că a vrut să-l transfere pe Ianis Hagi: ”Are nevoie de un antrenor ca mine!”

Mircea Lucescu a recunoscut că a vrut să-l transfere pe Ianis Hagi: ”Are nevoie de un antrenor ca mine!”

Stranieri

Comentarii

Mircea Lucescu a confirmat într-un interviu că a vrut să-l transfere pe Ianis Hagi la Dinamo Kiev.

Într-un interviu acordat Daily Record, legendarul antrenor român, Mircea Lucescu, a confirmat că a vrut să-l transfere pe Ianis Hagi. Tehnicianul în vârstă de 75 de ani a vorbit despre situaţia românului la Rangers şi a oferit detalii despre cum a lucrat alături de tatăl său, Gică, la Brescia.

Mircea Lucescu a vrut să-l transfere pe Ianis Hagi la Dinamo Kiev

”Puteţi să fiţi siguri că Ianis Hagi va deveni jucătorul uriaş pe care toţi îl aşteaptă” a explicat Mircea Lucescu, în interviul acordat pentru sursa citată.

Actualul tehnician de la Dinamo Kiev a comparat situaţia în care se află Ianis Hagi cu cea în care se afla la începuturile carierei sale de fotbalist, fiul său, Răzvan Lucescu: ”Poartă pe spate un nume uriaş. Este o situaţie similară cu cea în care s-a aflat şi fiul meu, Răzvan. De altfel, acesta este motivul pentru care mi-am dorit ca Răzvan să fie portar, pentru a nu fi constant comparat cu mine” a spus Mircea Lucescu.

El a confirmat că a vrut să-l transfere pe Ianis Hagi chiar la Dinamo Kiev: ”Cred că Ianis avea nevoie de un manager ca mine la începuturile sale, un antrenor care ştie să lucreze cu tinerele talente ca el. Am vrut să-l transfer, dar a fost prea scump şi nu ne-am permis să-l aducem” a mărturisit legendarul tehnician român.

Lucescu a mai povestit şi cum a colaborat cu Gică Hagi la începuturile aventurii sale la Brescia şi a explicat de ce atitudinea celui mai mare fotbalist român din toate timpurile s-a schimbat după ce a lucrat sub comanda lui Lucescu: ”Să nu uităm că performanţele tatălui său de la Cupa Mondială din Statele Unite au venit ca urmare a faptului că am lucrat cu el. L-am adus la Brescia de la Real Madrid şi aproape că l-am umilit. I-am zis că este gras şi l-am trimis la echipa de rezerve pentru a vedea dacă mândria lui e atât de mare. Rezultatele s-au văzut” a mai explicat Mircea Lucescu.

Lui Ianis nu pare să-i meargă rău la Rangers. Hagi Jr a reuşit patru goluri şi zece pase decisive în această stagiune, fiind unul dintre fotbaliştii apreciaţi de fanii lui Rangers. 

viewscnt
Articole similare
Anuntul cel mare facut de Bianca Andreescu in legatura cu orientarile sale sexuale. Este sau nu...