Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu a recunoscut: ”E adevărat, mă văd cu Dan Şucu şi George Copos”

Mircea Lucescu a recunoscut: ”E adevărat, mă văd cu Dan Şucu şi George Copos”

Rapid

Comentarii

Dan Şucu, acţionarul majoritar de la Rapid, anunţă că vrea să îl aducă pe legendarul Mircea Lucescu (78 de ani) în Giuleşti.

Lucescu, despre discuţiile cu Şucu

Rămasă fără principal după demiterea lui Cristiano Bergodi, Rapid este pregătită în prezent de interimarii Bogdan Lobonţ şi Adrian Iencsi. Din vară, giuleştenii vor numi un alt antrenor.

Dan Şucu, acţionarul majoritar de la Rapid, a dezvăluit că se află în negocieri cu Mircea Lucescu pentru ca reputatul antrenor să preia banca tehnică a echipei în noul sezon de Superligă.

Lucescu a recunoscut, dar a dezvălui că încă nu s-a ajuns la o înţelegere!

  • Lucescu a mai antrenat la Rapid în perioadele 1997-1998 şi 1999-2000. Alături de formaţia din Giuleşti a câştigat un titlu şi o Supercupă.

„Aşa cum am mai spus, nu iau nicio decizie până la 1 iunie. Da, e adevărat că mă văd cu Şucu şi Copos, dar de aici şi până la o decizie mai e foarte multe cale de bătut”, a spus Mircea Lucescu, pentru GSP.ro.

Mircea Lucescu, care va împlini 79 de ani în iulie, este liber de contract din noiembrie, când a demisionat de la Dinamo Kiev. În iarnă, tehnicianul a fost ofertat de Beşiktaş, însă a refuzat, motivând că nu vrea să preia un club în mijlocul sezonului.

Afla mai multe despre: mircea lucescurapidşucu 

viewscnt
Articole similare