Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu a vorbit despre Inter - Milan în presa din Italia. Cuvinte mari pentru Conte şi Lukaku: ”Inter poate câştiga titlul!”

Mircea Lucescu a vorbit despre Inter - Milan în presa din Italia. Cuvinte mari pentru Conte şi Lukaku: ”Inter poate câştiga titlul!”

Inter Milano

Comentarii

Mircea Lucescu a fost intervievat de către cei de la TuttoMercatoWeb şi a vorbit despre victoria obţinută de fosta sa echipă în derby-ul cu AC Milan.

Inter - Milan a fost în direct la Telekom Sport şi a fost un adevărat spectacol. Formaţia antrenată în prezent de Antonio Conte a reuşit să revină de la 0-2 şi să câştige şi l-a impresionat chiar şi pe exigentul Mircea Lucescu: ”Ce caracter a arătat Inter! Cred că acesta este anul lor, pentru că au o foame incredibilă. Este meritul lui Antonio Conte, dar şi al clubului, al tuturor celor care crează această ambianţă superbă. Se vede însă mâna antrenorului” a subliniat Il Luce, fost antrenor pe Giuseppe Meazza.

Ulterior, Lucescu şi-a întărit afirmaţia conform căreia Inter Milano poate câştiga în acest sezon Scudetto: ”Eu cred că este anul lui Inter. Evident că nu o să fie deloc uşor, pentru că în cursa pentru titlu este şi Juventus, dar victoria din acest derby este un adevărat semn, mai ales prin maniera în care a fost obţinută. A venit în plus Christian Eriksen, care are o experienţă uriaşă. Şi ce bun este Lukaku! Îmi place mult această echipă creată de Conte!” a mai explicat tehnicianul român pentru TuttoMercatoWeb.

Mircea Lucescu (74 de ani) a pregătit-o pe Internazionale Milano în sezonul 1998-1999.

Afla mai multe despre: mircea lucescuinter milano 

viewscnt
Articole similare