Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu ar putea inaugura noul stadion din Giuleşti: ”Am vorbit, ne-a propus asta”. Când s-ar juca duelul Rapid - Dinamo Kiev

Mircea Lucescu ar putea inaugura noul stadion din Giuleşti: ”Am vorbit, ne-a propus asta”. Când s-ar juca duelul Rapid - Dinamo Kiev

Fotbal intern

Comentarii

Victor Angelescu, finanţatorul Rapidului, a dezvăluit că, în urma unei conversaţii cu Mircea Lucescu, tehnicianul lui Dinamo Kiev i-a propus organizarea unui amical, în scopul inaugurării stadionului.

Stadionul Giuleşti este pe punctul de a fi finalizat, la momentul perfect pentru Rapid, după ce echipa a reuşit să revină în sfârşit în Liga 1. Cu această ocazie, clubul ar fi dorit un adversar redutabil pentru meciul de inaugurare, iar unul pare să se fi prezentat.

Mircea Lucescu ar putea inaugura noul stadion din Giuleşti

În urma promovării, Victor Angelescu a purtat o conversaţie cu Mircea Lucescu, care i-a propus un amical cu Dinamo Kiev pentru prima partidă de pe noua arenă. Fost antrenor al Rapidului în perioada 1997-1998 şi 1999-2000, ”Il Luce” este apreciat de majoritatea suporterilor giuleşteni, după ce a condus formaţia către o Cupă, o Supercupă şi un titlu.

”Am avut foarte mari emoţii la Poli cu Mioveni. Ce mai contează. Am promovat, sunt cel mai fericit. O săptămână bem. Nu vreau să mă gândesc la nimic altceva o săptămână. Acum vreau să ne bucurăm o săptămână.

Am crezut de la început în promovare. Trebuie să ne bucurăm acum. Vom întări lotul, vom face transferuri. Miţă Iosif are postul de antrenor garantat. Nu există niciun dubiu că Miţă Iosif va fi antrenorul Rapidului anul viitor.

L-am felicitat pe domnul Lucescu pentru rezultate. Am vorbit, ne-a propus ca în septembrie să avem meci de inaugurare a stadionului cu Dinamo Kiev. Noi abia aşteptăm să jucăm acum cu FCSB, cu Dinamo”, a declarat Angelescu, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: liga 1mircea lucescuvictor angelescu 

viewscnt
Articole similare