Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, atacat de Ionuţ Chirilă: ”Atunci când nu va mai face asta, fotbalul românesc va creşte”

Mircea Lucescu, atacat de Ionuţ Chirilă: ”Atunci când nu va mai face asta, fotbalul românesc va creşte”

Fotbal

Comentarii

Ionuţ Chirilă (53 de ani) îl acuză pe Mircea Lucescu de jocuri de culise în fotbalul românesc.

”Când această persoană (n.r. Mircea Lucescu), folosindu-se de imaginea pe care o are în fotbalul românesc, nu va mai influenţa numirile unor antrenori submediocri şi ale unor conducători mai mult decât submediocri, fotbalul românesc va creşte şi se va dezvolta mult mai mult.

Am ajuns de râsul lumii. Suntem cu fotbalul în faliment din cauza lipsei de cultură a proprietarilor care dau oamenilor destinele tehnice ale echipelor pe care le păstoresc nu pe criterii de competenţă, ci pe cu totul alte criterii”, a declarat Ionuţ Chirilă, la emisiunea Gazeta Sporturilor.

Crescut în preajma lui Mircea Lucescu, Ionuţ Chirilă era considerat fiul adoptiv al lui ”Il Luce”, însă relaţia dintre cei doi s-a răcit treptat, după ce Chirilă l-a acuzat pe ”Mister” că îi pune beţe în roate pentru a-l împiedica să-l depăşească pe Răzvan Lucesc.

”Când a început el (n.r. - Răzvan Lucescu) meseria asta, lucrurile s-au schimbat total. Pentru fiul lui natural, Mircea Lucescu a călcat peste cadavre în asemenea hal încât să-i taie calea fiului lui adoptiv în fotbal. Nu a acceptat niciodată ca fiul lui adoptiv să fie superior fiului lui natural. Am intrat într-un cerc în care, pe de o parte, mă blocau adversarii lui Lucescu, iar în al doilea rând, spre marea mea dezamăgire şi tristeţe cu care mă voi duce probabil până în mormânt, m-a blocat omul pe care l-am divinizat şi l-am iubit”, spunea Chirilă în 2017.

Afla mai multe despre: mircea lucescuionuţ chirilă 

viewscnt
Articole similare