Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, bornă-record în Liga Campionilor! Ferencvaros - Dinamo Kiev va fi al 140-lea meci din competiţia stelelor ca antrenor pentru "Il Luce"

Mircea Lucescu, bornă-record în Liga Campionilor! Ferencvaros - Dinamo Kiev va fi al 140-lea meci din competiţia stelelor ca antrenor pentru "Il Luce"
Comentarii

Mircea Lucescu (75 de ani) atins o bornă împresionantă în meciul Ferencvaros - Dinamo Kiev, din grupa G a Ligii Campionilor, miercuri, 28 octombrie, de la ora 22:00.

"Il Luce" a calificat-o pe Dinamo Kiev în grupele Ligii Campionilor şi, cu această ocazie, a revenit şi el în competiţie stelelor, prilej cu care va bifa o bornă impresionantă pentru un antrenor român. Lucescu va sta pe bancă la al 140-lea meci din Liga Campionilor din CV-ul său impresionantă.

Ferencvaros - Dinamo Kiev se joacă miercuri, 28 octombrie, de la ora 22:00, în grupa G a Ligii Campionilor, pe Telekom Sport 2.

Mircea Lucescu a vorbit despre cifra pe care o va atinge în confruntarea cu Ferencvaros, echipă antrenată de fostul jucător al lui Dinamo Kiev, Sergey Rebrov. "Este greu să pierdem jucători înaintea meciurilor importante. Dar este o bună oportunitate pentru alţi jucători să se remarce, să-şi arate calităţile în Liga Campionilor.



Nu putem vorbi despre o rivalitate între mine şi Rebrov. Mâine va fi al 140-lea meci pentru mine în Liga Campionilor. Vorbim despre confruntarea dintre Ferencvaros şi Dinamo Kiev, nu între mine şi Rebrov.

Ferencvaros este o echipă care a progresat foarte mult în ultima vreme. Conducerea lor a cheltuit banii corect, a transferat jucători buni din diverse campionate şi a creat o echipă foarte capabilă. Ferencvaros nu mai are mulţi jucători maghiari, dar majoritatea jucătorilor străini sunt la un nivel foarte bun, au multă experienţă.

Dinamo Kiev a avut mult de recuperat, după problemele numeroase din ultimii ani. Clubul a pierdut mulţi jucători importanţi, care s-au transferat la echipe bune din străinătate. Acum, clubul se concentrează pe dezvoltarea jucătorilor tineri din propria academie. Sunt jucători foarte talentaţi, dar mai e nevoie de timp pentru a se remarca la acest nivel. Ferencvaros a investit în transferuri, dar Dinamo Kiev n-a putut să facă asta şi mizează pe tinerele talente”
, a spus Mircea Lucescu la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kievliga campionilor 

viewscnt
Articole similare