Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, criticat de un fost elev de la Internazionale Milano. "Nu ştia ce are de făcut"

Mircea Lucescu, criticat de un fost elev de la Internazionale Milano. "Nu ştia ce are de făcut"

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul brazilian Ze Elias a fost jucătorul celor de la Internazionale Milano în perioada 1997-1999, timp în care a fost antrenat şi de românul Mircea Lucescu

Brazilianul Ze Elias şi-a legat o mare parte din carieră de fotbalul italian. A crescut la Corinthians, unde a şi debutat la seniori, iar pasul către Europa l-a făcut la Bayer Leverkusen, în Germania. După un singur sezon, a fost adus la Internazionale Milano, pe atunci o super forţă a Europei, la care evoluau jucători precum Alvaro Recoba, Ivan Zamorano, Ronaldo, Christian Vieri sau Taribo West.

Ze Elias a povestit întreaga sa aventură la Internazionale Milano, însă a sărit rapid peste subiectul "Mircea Lucescu", nu înainte de a povesti faptul că antrenorul român a fost unul total depăşit de situaţia de la club. "A venit Lucescu, care nu ştia ce are de făcut şi nu a putut controla vestiarul", a spus brazilianul. În schimb, Ze Elias a avut numai cuvinte de laudă la adresa altor antrenori cu care a lucrat la Inter, precum Luigi Simoni şi Roy Hodgson.

După experienţa de la Inter, Ze Elias a mai evoluat pentru Bologna, Olympiakos, Genoa, Santos, Metalurg Doneţk, Guarani, Omonia, Londrina, Rheindorf Altach. A bifat şi 10 meciuri la naţionala Braziliei, în perioada în care evolua Corinthians-Leverkusen-Inter.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare