Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, despre decizia care l-a costat victoria pe Contra: "Păcat! Nu am fi ajuns la un rezultat de egalitate"

Mircea Lucescu, despre decizia care l-a costat victoria pe Contra: "Păcat! Nu am fi ajuns la un rezultat de egalitate"

Echipa națională

Comentarii

Mircea Lucescu este de părere că România nu ar fi ratat victoria cu Norvegia, dacă Alexandru Mitriţă rămânea pe teren pe întreaga durată a meciului.

Mitriţă, care a marcat unicul gol al tricolorilor şi a obţinut penalty-ul ratat de Puşcaş, în meciul cu Norvegia, scor 1-1, a fost remarcatul tuturor, inclusiv al lui Mircea Lucescu. Totuşi, Contra a fost forţat să îl schimbe pe Mitriţă în minutul 78, atacantul lui New York City FC fiind epuizat.

"Da. A jucat bine. Păcat că Mitriţă nu a rămas în teren în minutele în care Norvegia nu mai conta din punct de vedere al organizării jocului. Lăsau spaţii mari, era nevoie de unul ca el. Nu cred că am fi ajuns la un rezultat de egalitate", a declarat Mircea Lucescu.

Cât despre şansele de calificare la Euro 2020: "Puţine, dar există. Cât există posibilitatea de a face puncte, speranţa nu moare. (n.r. - merită să rămână Contra la naţională?) Nu mă întrebaţi pe mine de asta", a spus Mircea Lucescu.

România a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, marţi, pe Arena Naţională, cu Norvegia, în etapa a VIII-a a Grupei H a preliminariilor Euro-2020. Puşcaş a ratat un penalti, în minutul 52. România rămâne pe locul al treilea al grupei. Au marcat: Mitriţă '62 / Sorloth '90+2.

Mircea Lucescu a asistat la Rapid - Petrolul 1-0

Formaţia Rapid a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Petrolul Ploieşti, în etapa a XII-a a Ligii a II-a. Unicul gol al meciului a fost marcat de Bogdan Manole, în minutul 80.

"Ca angajament, ambele echipe au dat totul în teren. Mi-a plăcut atmosfera, meciul mai puţin. O înfruntare dusă pe plan fizic, mai puţin tactic, mai tehnic. Şi terenul permite, pentru că este denivelat", a spus Mircea Lucescu, la finalul meciului.

Afla mai multe despre: lucescu 

viewscnt
Articole similare