Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu despre meciul Bruges - Dinamo Kiev: ”Jucătorii mei vor să demonstreze ceva!”

Mircea Lucescu despre meciul Bruges - Dinamo Kiev: ”Jucătorii mei vor să demonstreze ceva!”

UEFA Europa League

Comentarii

Antrenorul echipei Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a declarat că se aşteaptă la un meci dificil în returul 16-imilor de finală ale Ligii Europa, cu FC Bruges, în ciuda problemelor din lotul gazdelor, cauzate de pandemia de coronavirus.

Liderul detaşat al campionatului belgian nu poate conta pe şapte jucători, Simon Mignolet, Charles De Ketelaere, Matej Mitrovici, Stefano Denswil, Mats Rits, Noa Lang şi Hans Vanaken, bolnavi de Covid-19. Antrenorul Philippe Clement a fost şi el testat pozitiv, ca mai tot satff-ul său tehnic. FC Bruges îl va avea pe bancă joi pe Rik De Mil, antrenorul echipei secunde.

"Noi a trebuit să jucăm şi cu Barcelona şi cu Juventus cu absenţe. Nu văd problema. Toate echipele se confruntă cu dificultăţi", a spus Lucescu, miercuri, într-o conferinţă de presă, potrivit agenţiei Belga.

"Joi, ne vom confrunta cu un adversar puternic. Jucătorii mei sunt entuziaşti şi aşteaptă cu nerăbdare acest meci. Vor să demonstreze ceva", a adăugat el.

Cu o evoluţie ştearsă în prima manşă, Dinamo Kiev "a lucrat la anumite aspecte", a asigurat tehnicianul român.

"Săptămâna trecută, nu am fost buni din punct de vedere tactic şi trebuie să fim mult mai bine joi", a spus el.

Cu Dinamo lider al campionatului ucrainean, Lucescu nu are priorităţi: "Toate competiţiile sunt importante, nu le putem compara. Putem da posibilitatea unor tineri să joace şi astfel să câştige experienţă".

Meciul FC Bruges - Dinamo Kiev va avea loc, joi, de la ora 22.00. În tur, scorul a fost egal, 1-1.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare