Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu despre venirea lui Victor Piţurcă la Craiova: ”Are mult de lucru. Azi i-a ajutat şi Chivulete!”

Mircea Lucescu despre venirea lui Victor Piţurcă la Craiova: ”Are mult de lucru. Azi i-a ajutat şi Chivulete!”
Comentarii

Craiova a învins la Voluntari cu scorul de 2-1. Mihai Roman a adus victoria formaţiei lui Papură! La meci a asistat şi Victor Piţurcă, noul manager general al oltenilor, dar şi Mircea Lucescu.

”A fost un meci pasionant” a spus Lucescu Senior la finalul partidei. ”În prima repriză a jucat mai bine Voluntari, foarte organizaţi. Repriza a doua, sigur, şi ajutaţi tare de Chivulete, Craiova a dominat jocul categoric. Golul al doilea, fault clar de tot, l-a înfipt în pământ pe fundaş. Piţurcă are de lucrat. Sunt jucători talentaţi, dar are de lucrat. În orice caz, un meci mult mai bun decât ce am văzut până acum. Un ritm mult mai bun, mai ales din partea Craiovei” a mai adăugat Mircea Lucescu.

Fostul antrenor de la Galatasaray, Inter Milano sau Sakhtar Doneţk a vorbit şi despre grupa CFR-ului din Europa League: ”Cred că este foarte frumoasă, pentru suporteri, pentru toată lumea. O grupă excelentă, puternică, de Champions League. Aici nu mai e vorba de un meci tur-retur, aici se joacă. Sunt partide, se vor pierde puncte, iar când se va trage linie... eu cred că CFR are posibilitatea să se califice” a mai spus Mircea Lucescu la finalul partidei FC Voluntari - Craiova 1-2.

Afla mai multe despre: mircea lucescuvictor piţurcă 

viewscnt
Articole similare