Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu dezvăluie adevărul despre jucătorii lui Dinamo Kiev rămaşi în Ucraina! Diverse surse anunţau că s-au alăturat armatei

Mircea Lucescu dezvăluie adevărul despre jucătorii lui Dinamo Kiev rămaşi în Ucraina! Diverse surse anunţau că s-au alăturat armateigalerie foto
Comentarii

Mircea Lucescu, revenit la Bucureşti, a fost prezent la victoria Stelei cu Poli Iaşi.

După ce Vladimir Putin a decis să invadeze Ucraina, viaţa de zi cu zi a fost dată peste cap, iar mulţi dintre locuitorii ţării au fost nevoiţi să plece.

Din pricina legii marţiale, bărbaţii ucraineni cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani au fost nevoiţi să nu părăsească ţara, dar şi-au trimis soţiile şi copiii cât mai departe de ostilităţi.

Stranierii lui Dinamo Kiev au părăsit ţara, cu ajutorul lui Mircea Lucescu, dar ucrainenii au fost nevoiţi să rămână pe lângă capitală.

Diverse surse anunţau că aceştia s-au alăturat armatei, dar aceste informaţii erau eronate.

Vorbind în urma duelului dintre Steaua şi Iaşi, la care a fost invitat de conducerea lui Poli, ”Il Luce” a dezvăluit că jucătorii săi încă se află la baza de antrenamente a echipei.

Mircea Lucescu dezvăluie adevărul despre jucătorii lui Dinamo Kiev rămaşi în Ucraina

Cred că toţi cei care au posibilitatea să ajute, vor ajuta, aşa că nu am făcut ceva cu totul deosebit. Sunt foarte mulţumiţi şi în acelaşi timp cu recunoştinţă (n.r. pentru ajutorul primit din partea românilor).

Sunt şi obosit, am avut multe lucruri de făcut şi... mintea mea este şi acolo, au rămas băieţii la bază, toţi sunt acolo strânşi. Încearcă să rămână împreună, am reuşit să scoatem soţiile şi copiii jucătorilor, iar ei au rămas la bază, departe de Kiev, la 30 de kilometri.

Vom vedea ce se va întâmpla în continuare, sper să se termine odată, gata, s-au jucat destul. Eu am stat în afara Kievului, nu am stat în Kiev, cat am stat eu acolo nu se întâmplase nimic”, a declarat Mircea Lucescu.

Odată cu începerea războiului, în Ucraina a fost declarată stare de urgenţă, iar campionatul de fotbal a fost întrerupt pentru cel puţin 30 de zile.

Diverse măsuri au fost luate împotriva Rusiei, dar niciuna care să-l determine pe Putin să îşi retragă trupele.

Afla mai multe despre: dinamo kiev 

viewscnt
Articole similare