Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu: ”Doar experienţă putem să căpătăm la acest meci” Speră la calificarea în Europa League: ”Putem să câştigăm fără probleme cu Ferencvaros”

Mircea Lucescu: ”Doar experienţă putem să căpătăm la acest meci” Speră la calificarea în Europa League: ”Putem să câştigăm fără probleme cu Ferencvaros”
Comentarii

Formaţia Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a fost învinsă, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 3-0, de Juventus Torino, într-un meci din grupele Ligii Campionilor.

”Doar experienţă putem să căpătăm din meciul acesta” a mărturisit Mircea Lucescu, după 0-3 cu Juventus în Liga Campionilor.

”Un meci echilibrat din toate punctele de vedere, dar pe urmă calitatea individuală a decis rezulattul. Nu pot să spun că am făcut un joc prost, au fost momente foarte bune în joc. Am avut şi noi ocazii de a marca. Ei cred că din şase situaţii, au marcat trei goluri” a mărturisit tehnicianul român, care s-a duelat în acest meci, cu fostul său elev, Andrea Pirlo.

”Să înţelegem foarte bine, în grupa aceasta foarte puternică ştiam că nu avem şanse prea mari, dar voiam să ne ajute aceste meciuri să creştem. Pentru noi, meciul cu Ferencvaros devine un joc extrem de important pentru calificarea în primăvară. Peste o săptămână jucăm cu o echipă de nivelul nostru, nu jucăm nici cu Barcelona nici cu Juventus. Cu jocul pe care îl exprimăm putem să câştigăm fără probleme” a mai spus Lucescu, la finalul partidei de la Torino.

Juventus - Dinamo Kiev a fost arbitrat de o femeie. Stephanie Frappart a stabilit o premieră în istoria Uefa Champions League, devenind prima femeie care a arbitrat un meci de fotbal masculin în această competiţie.

La Juventus, tânărul internaţional de tineret, Radu Drăguşin a intrat pe teren în minutul 69 şi a debutat astfel în tricoul campioanei Italiei. La Dinamo Kiev, Tudor Băluţă a fost rezervă.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare