Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, dorit la un club de mare tradiţie din România: „E adevărat! Dânsul va decide dacă e momentul potrivit”

Mircea Lucescu, dorit la un club de mare tradiţie din România: „E adevărat! Dânsul va decide dacă e momentul potrivit”

Fotbal intern

Comentarii

Mircea Lucescu este dorit în continuare insistent de Corvinul Hunedoara, ocupanta locului secund în Liga 2.

Mircea Lucescu, dorit de un club de mare tradiţie din România: „E adevărat! Dânsul va decide dacă e momentul potrivit”

Oamenii din conducerea clubului fac tot posibilul pentru a-l convinge pe Mircea Lucescu să ocupe măcar o funcţie onorifică în cadrul clubului, însă deocamdată o decizie clară nu a fost luată de „Il Luce”.

Obiectivul pentru viitorul apropiat este unul foarte clar la Corvinul Hunedoara: revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc. În acest sens, aducerea lui Mircea Lucescu ar fi un pas foarte important.

„Noi l-am invitat pe domnul Lucescu şi am mai avut discuţii, dânsul va decide dacă e momentul să vină spre noi, măcar aşa, să ne sprijine din punct de vedere al consilierii.

Imediat după ce a renunţat la contractul de la Kiev, domnul primar i-a făcut invitaţia să vină în oraş. La noi, foştii jucători sunt respectaţi, se vorbeşte mereu despre ei. 

Domnul primar are o părere foarte bună şi respectă aceste glorii”, a explicat Dan Colesniuc, preşedintele hunedorenilor, potrivit gsp.ro.

Prima reacţie a lui Mircea Lucescu după zvonul negocierilor cu Olympique Lyon

”Il Luce”, aproape să semneze cu una dintre semifinalistele Ligii Campionilor din 2020. Mircea Lucescu a luat o pauză bine meritată de la antrenorat după mandatul de peste trei ani de la Dinamo Kiev.

Mircea Lucescu ar negocia cu o echipă de tradiţie dintr-un campionat de top din Occident. Este vorba despre Olympique Lyon, din Franţa, conform Sport. OL este pe ultimul loc în Ligue 1 după 14 etape.

”Nu comentez zvonul despre un interes al Lyonului. Momentan sunt foarte răcit şi aştept să mă fac bine. După aceea voi vedea dacă sunt oferte ce fac.” a declarat Lucescu, pentru iamsport.ro

 

Afla mai multe despre: mircea lucescucorvinul hunedoaraliga 2 

viewscnt
Articole similare