Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu face dezvăluiri despre conflictul avut cu Pep Guardiola: ”Nu îmi venea să cred că se comportă aşa”

Mircea Lucescu face dezvăluiri despre conflictul avut cu Pep Guardiola: ”Nu îmi venea să cred că se comportă aşa”

Fotbal

Comentarii

Mircea Lucescu a discutat despre două momente în care s-a simţit jignit de unul dintre cei mai buni antrenori din toate timpurile, Pep Guardiola.

Mircea Lucescu a avut şi are parte de o carieră la cel mai înalt nivel. Tehnicianul ajuns la 75 de ani a disputat o multitudine de meciuri în competiţiile europene şi a înfruntat cei mai buni antrenori din fotbalul mondial. Dintre aceste confruntări, era greu ca niciuna să se termine fără scântei.

Mircea Lucescu face dezvăluiri despre conflictul avut cu Pep Guardiola

”Il Luce” a povestit două momente când s-a simţit jignit de marele Pep Guardiola. Unul avea loc pe când spaniolul era la început de drum cu Barcelona, în 2009, în timp ce cea de a doua se întâmpla pe când Pep era la Bayern, în 2015

”Am fost jignit de Guardiola de două ori. Într-un meci în care conduceam cu 1-0 împotriva Barcelonei în minutul 87 (n.r. Şahtior – Barcelona 1-2, 2009). Aşteptam ca ei să dea mingea din aut. Noi trebuia să o primim (n.r. mingea a fost trimisă în aut din cauza unei accidentări). În final, nu am primit-o, Pyatov a făcut o greşeală, iar Messi a marcat.

Nu îmi venea să cred că o echipă la un asemenea nivel se comportă aşa. Am înţeles că Guardiola era tânăr şi voia să câştige. După meci nu m-am putut abţine şi am început să urlu la el şi la toată lumea.

A doua oară când am fost ofensat a fost când el era la Bayern. După 0-0 în Lviv a fost returul în Munich. La început, Kucher a fost eliminat şi au primit penalty. Am pierdut cu 0-7 şi l-am văzut pe Guardiola sărind de bucurie după golurile 5 şi 6. Ar trebui să fie respect”, a declarat Mircea Lucescu, pentru sport.ua.

Afla mai multe despre: mircea lucescupep guardiolaconflict lucescu guardiola 

viewscnt
Articole similare