Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, fascinat de atmosfera din Giuleşti: "Extraordinar!". Reacţii ale foştilor jucători rapidişti

Mircea Lucescu, fascinat de atmosfera din Giuleşti: "Extraordinar!". Reacţii ale foştilor jucători rapidiştigalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Aproximativ 12.000 de spectatori, între care 1.000 de fani stelişti, au fost prezenţi, sâmbătă seară, pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu, la meciul Academia Rapid - CSA Steaua, scor 1-1, din liga a patra.

Partida a fost urmărită din tribune de multe personalităţi. Mircea Lucescu a fost impresionat de spectacol. Fanii i-au scandat numele:

"E un orgoliu si o mandrie, sunt ani petrecuti pe stadionul asta si e impresionant sa vezi ca oamenii nu te uita si apreciaza ce ai facut.

O atmosfera extraordinara, vedeti ce inseamna publicul, influenteaza si calitatea jocului si ritmul jocului. Ambele echipe nici nu mi s-au parut sa fie echipe de Liga a 4-a".

Adrian Iencsi: "O atmosfera de nedescris. Parca m-am intors un pic in timp, cand erau acele derbyuri contra Stelei. Vedeti ca nu conteaza nivelul la care se joaca. Stadion arhiplin, atmosfera senzationala, ca de meci de Champions League".

Ovidiu Herea: "Atmosfera din tribune a fost extraordinara si pana la urma nu trebuie sa ne uitam neaparat la jocul din teren. Mi-as fi dorit sa fiu in teren, pentru ca aici am trait cele mai frumoase clipe. Mi-aduc aminte cu placere de meciurile de la Steaua, cu stadion arhiplin ca in seara asta. A fost ceva extraordinar pentru mine".

Şi fostul fundaş al Rapidului, muntenegranul Vladimir Bozovic, a fost fascinat de atmosfera din Giuleşti. A ţinut să le transmită un mesaj prin intermedul Facebookului:

Afla mai multe despre: academia rapidcsa steauamircea lucescuadrian iencsibozovic 

viewscnt
Articole similare