Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, forţat să plece! Oficialul federaţiei dă bani pentru înlăturarea românului. Nebunie la Kiev: ce se întâmplă acum

Mircea Lucescu, forţat să plece! Oficialul federaţiei dă bani pentru înlăturarea românului. Nebunie la Kiev: ce se întâmplă acumgalerie foto
Comentarii

Presa din Ucraina a oferit câteva informaţii surprinzătoare despre care ar fi, de fapt, motivul pentru care ultraşii lui Dinamo Kiev îl apostrofează pe antrenorul Mircea Lucescu. În spatele suporterilor ar sta chiar vicepreşedintele federaţiei de fotbal din Ucraina.

Mircea Lucescu nu are de gând să renunţe la banca lui Dinamo Kiev, echipă cu care a aproape campion al Ucrainei. Antrenorul român a avut un sezon bun cu echipa din capitală, a jucat în grupele Champions League, iar în curând va cuceri al nouălea titlu naţional în Premier Liga, după cele opt cu Şahtior Doneţk. 

Un oficial al federaţiei ar finanţa ultraşii pentru a forţa demiterea lui Mircea Lucescu

Mircea Lucescu nu a avut parte nicio zi de linişte de când a preluat-o pe Dinamo Kiev. Ultraşii i-au cerut demisia încă din primele zile şi s-au îndreptat inclusiv împotriva patronului Surkis. Totuşi, românul a continuat să-şi facă treaba şi e aproape de o nouă performanţă în cariera sa. 

Marea problemă a lui Mircea Lucescu, la Dinamo Kiev, o reprezintă ultraşii, care l-au contestat şi care-l vor plecat. Motivul invocat a fost cel al trecutului antrenorului, care a avut succes la Şahtior Doneţk, dar noi informaţii au fost dezvăluite acum. 

Publicaţia ucraineană Sport.ua notează că în spatele acţiunilor suporterilor e, de fapt, vicepreşedintele federaţiei de fotbal din Ucraina, Vadim Kostyuchenko. 

"Conform unor surse apropiate federaţiei, acţiunile ultraşilor lui Dinamo Kiev împotriva lui Mircea Lucescu sunt supervizate de Vadim Kostyuchenko, care în trecut a fost vicepreşedinte la Dinamo Kiev. Kostyuchenko a fost văzut, recent, în compania unui ultras al echipei, care ia parte la acţiunile împotriva antrenorului.

Finanţare există, dar nu direct din partea lui Vadim Kostyuchenko. Obiectivele sunt următoarele: destabilizarea clubului şi demisia lui Mircea Lucescu", susţine sursa citată despre planul pus la cale în culisele fotbalului din Ucraina. 

Ultimul episod dintre Mircea Lucescu şi fani s-a derulat în Cupa Ucrainei, atunci când antrenorul român, iritat, s-a întors şi le-a răspuns ultraşilor. 

Foto: Vadim Kostyuchenko / Sport.ua

De ce ultraşii nu-l susţin pe Mircea Lucescu

"Continuăm să refuzăm să sprijinim echipa şi acest lucru va continua atât timp cât mârşavul român este antrenorul principal al lui Dinamo. Chiar dacă el câştigă Superliga europeană, nu ne vom abandona principiile. Există lucruri care sunt mult mai importante decât rezultatele. Vom fi prezenţi pe stadion şi cu siguranţă ne vom arăta poziţia", a transmis grupul Ultras Dinamo printr-un comunicat de presă, despre Mircea Lucescu.

Într-o intervenţie pentru Telekom Sport, Mircea Lucescu a dezvăluit că nu are de gând să se retrargă şi îşi va continua munca în fotbal. 

Afla mai multe despre: mircea lucescudinam kievmircea lucescu dinamo kievplecare mircea lucescu dinamo kiev 

viewscnt
Articole similare