Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu i-a comparat pe Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Verdictul antrenorului român

Mircea Lucescu i-a comparat pe Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Verdictul antrenorului român
Comentarii

Mircea Lucescu i-a comparat pe Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo într-un interviu acordat pentru site-ul oficial UEFA. ”Il Luce” îi va înfrunta pe cei doi coloşi în ediţia Ligii Campionilor din acest an, în grupe. Dinamo Kiev a picat la tragerea la sorţi cu Juventus, Barcelona şi Ferencvaros.

Lucescu a spus despre Messi că poate face lucruri de unul singur, în timp ce Ronaldo este letal doar în careu sau în ultimii 20 de metri, profitând de culoarele create de colegii săi pentru a marca.

"M-am întâlnit cu ei de multe ori, dar nu şi jucătorii mei. Va trebui să le explic cum sunt. Messi e un jucător scund, care face lucruri excepţionale pe spaţii mici, unde se bazează pe acceleraţia sa, pe încrederea în sine şi pe driblinguri.

Ronaldo e un jucător diferit, pentru că îi place să înscrie atât de mult încât are nevoie de spaţii mai mari. El are nevoie de ajutorul tuturor, de ajutorul coechipierilor.

Messi poate face multe lucruri de unul singur. Ronaldo are capacitatea aceasta în careu sau la 20 de metri de poartă, când încearcă să profite de culoarele produse de alţii şi marchează. Sunt diferiţi, dar ambii sunt jucători cu adevărat puternici.", a declarat Mircea Lucescu pentru UEFA.com.

Dinamo Kiev va debuta în grupele UCL din acest an, marţi, 20 octombrie, de la ora 19:55. Trupa lui Mircea Lucescu o va întâlni în prima etapă pe Juventus, echipa la care evoluează Cristiano Ronaldo. Starul portughez nu va juca însă, fiind infectat cu noul coronavirus.
 

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kievlionel messicristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare