Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu îi deschide ochii lui Mirel Rădoi privind plecarea de la naţionala României: "Poate şi federaţia a greşit"

Mircea Lucescu îi deschide ochii lui Mirel Rădoi privind plecarea de la naţionala României: "Poate şi federaţia a greşit"

Echipa națională

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a analizat situaţia selecţionerului Mirel Rădoi, cel care a anunţat că părăseşte naţionala României, întrucât nu va acceptat prelungirea contractului scadent în noiembrie.

Ce spune Mircea Lucescu după decizia luată de Mirel Rădoi

Naţionala are nevoie de un nou selecţioner, începând de luna următoare. După ce a învins Armenia şi a luat prima opţiune pentru securizarea locului secund în grupa preliminară, Mirel Rădoi a anunţat că nu mai continuă, indiferent de ce se întâmplă. 

Decizia a fost comentată şi de Mircea Lucescu: ”Nu era momentul să facă aceste declaraţii şi acest pas înapoi. Ar fi trebuit să aştepte finalul campaniei. Pentru jucători era foarte important. Nimeni nu-ţi garantează, de exemplu, că mai ai deja trei puncte cu Islanda ca să te duci spre baraj. Nu ştiu relaţiile lui cu FRF, cu fotbaliştii, dar e o hotărâre venită din lipsă de experienţă. Sigur, poate şi federaţia a greşit că nu i-a propus din timp extinderea contractului pentru play-off.

Echipa merge mai bine, iar asta se vede din joc, din rezultate, din organizare. Sunt lucruri pe care le-a reglat faţă de anumite erori făcute la începutul mandatului, când, de exemplu, opera anumite schimbări care nu se justificau. A crescut însă odată cu grupul, iar acum e clar că-şi justifică prezenţa pe banca reprezentativei. În meseria asta trebuie să ai un echilibru, să ştii când să iei sau nu o anumită decizie, să laşi deoparte orgoliul, pentru că treci prin momente faste sau mai puţin fericite. Să se gândească mai bine cu plecarea!”, a declarat Mircea Lucescu pentru Playsport.

"Il Luce" nu ia în considerare o nouă aventură pe banca naţionalei României: "Terminaţi, măi, copii, cu astea! Am mai spus-o că nici nu se pune problema. Să nu înţeleagă cineva că mă interesează acum postul de selecţioner al României. Am spus toate aceste lucruri doar din postura unui om cu experienţă, cu speranţa că Mirel se va răzgândi, totuşi, pentru că a făcut o muncă bună la lot”, a adăugat fostul selecţioner. 

Afla mai multe despre: mircea lucescumirel radoiechipa nationala selectioner 

viewscnt
Articole similare