Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, întâlnire cu fostul său rival, Pep Guardiola. Cei mai mari antrenori din Europa au fost convocaţi de UEFA

Mircea Lucescu, întâlnire cu fostul său rival, Pep Guardiola. Cei mai mari antrenori din Europa au fost convocaţi de UEFA
Comentarii

Mircea Lucescu (74 de ani) este considerat şi de UEFA unul dintre cei mai mari antrenori din Europa. Alături de numele grele din fotbal, el a fost convocat de forul continental luni în Elveţia.

Forumul UEFA al antrenorilor de elită a avut loc luni, la Nyon, ocazie pentru forul continental de a asculta propunerile şi sugestiile celor mai importanţi tehnicieni din fotbalul european. Cu această ocazie, Lucescu s-a reîntâlnit cu Pep Guardiola, după ce aceştia au avut un conflict în urmă cu mai mulţi ani, după un meci între Şahtior Doneţk şi Barcelona, din UEFA Champions League. 

Acest eveniment este unul anual, organizat prima oară de UEFA în 1999. La această întâlnire au participat 12 antrenori: Erik ten Hag, Jürgen Klopp, Pep Guardiola, Unai Emery, Maurizio Sarri, Zinédine Zidane, Carlo Ancelotti, Massimiliano Allegri, Thomas Tuchel, Paulo Fonseca, Rudi Garcia, Mircea Lucescu.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare