Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu intervine după ce haosul s-a reinstalat în "Ştefan cel Mare": "Să zicem că aş putea să cumpăr Dinamo. Trebuie o investiţie permanentă"

Mircea Lucescu intervine după ce haosul s-a reinstalat în "Ştefan cel Mare": "Să zicem că aş putea să cumpăr Dinamo. Trebuie o investiţie permanentă"

Superliga

Comentarii

Mircea Lucescu a atras din nou atenţia în privinţa nevoii unui investitor potent la Dinamo, după ce haosul s-a reinstalat în "Ştefan cel Mare". "Câinii" riscă să rateze din nou play-off, iar cedarea lui Dan Nistor la U Craiova a fost picătura care a umplut paharul.

Dinamo e foarte aproape să rateze play-off-ul şi în acest sezon. În plus, clubul trece printr-o situaţie financiară dificilă, iar transferul lui Dan Nistor la U Craiova le-a arătat fanilor, din nou, care e strategia clubului alb-roşu. 

Mircea Lucescu a adus în discuţie necesitatea unui nou patron, care să investească masiv pentru a face uitate ultimele sezoane. De asemenea, antrenorul a negat orice intenţie de a cumpăra acţiuni: „Nu se poate investi la Dinamo! În fotbal trebuie să fie cineva cu activitate continuă, să aibă venituri constante. Să zicem că aş putea să cumpăr Dinamo, apoi ce fac? Aş ţine-o un an, doi, apoi aş aduce-o în aceeaşi situaţie. La o echipă de fotbal de nivelul acesta trebuie o investiţie permanentă.

Eu n-am de gând să mă fac de râs, în niciun caz. Cred că cea mai bună soluţie pentru Dinamo e domnul Badea, care a avut un rol în a reuşi să facă rezultate foarte bune în anii ’90. Apoi s-ar putea alătura şi alţi oameni. N-are rost să discutăm despre mine la Dinamo, eu am 74 de ani. E o chestie pentru oameni tineri, motivaţi„, a spus Mircea Lucescu la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus.

„Trebuie făcut stadionul, care mai durează încă 4-5 ani. Fără un stadion, nu poţi să faci performanţă, e imposibil. Stadionul atrage, creează atmosferă favorabilă performanţei, înseamnă foarte mult. Dinamo a ajuns într-o situaţie incredibilă, din cauza celor care au condus acest club şi nu s-au gândit la performanţă„, a mai declarat Mircea Lucescu.

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamodan nistor dinamo 

viewscnt
Articole similare