Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, investitor la FCSB? Prima reacţie a lui "Il Luce" după zvonurile apărute în presă

Mircea Lucescu, investitor la FCSB? Prima reacţie a lui "Il Luce" după zvonurile apărute în presă

FCSB

Comentarii

FCSB încă nu şi-a găsit antrenor, iar o posibilă venire a lui Mircea Lucescu pe banca tehnică a roş-albaştrilor a picat încă de zilele trecute.

Imediat după zvonurile apărute în legătura cu venirea lui Mircea Lucescu pe postul de antrenor la FCSB, Gheorghe Chivorchian a venit cu propria variantă. Conform acestuia, "Il Luce" ar fi fost interesat de o eventuală colaborare cu Gigi Becali la conducerea echipei.

"Probabil să fie investitor alături de Gigi Becali, un partener pentru Gigi Becali. Se vorbeşte în lumea fotbalului. Asta ar putea fi singura explicaţie pentru prezenţa lui Mircea Lucescu în vestiarul FCSB. 

Pe vremuri spunea că sunt nişte dispozitive de ascultare prin care Steaua spiona pe Dinamo. Poate s-a dus să vadă dacă mai sunt acolo acele aparate" , declara Gheorghe Chivorchian la Pro X.

Însă gsp.ro a vorbit cu Mircea Lucescu şi, din nou, varianta implicării financiare la FCSB a picat. Antrenorul de 74 de ani a ţinut să precizeze că n-are nicio legătură cu zvonurile apărute în presă: "Nu există o asemenea problemă! E o invenţie".

Becali nu găseşte antrenor la FCSB

După plecarea lui Bogdan Andone de la FCSB, de săptămâna trecută, după înfrângerea cu Alashkert, scor 2-3, Gigi Becali nu şi-a găsit antrenor, astfel că Vergil Andronache va prinde şi cel de-al treilea meci pe banca echipei. 

Afla mai multe despre: mircea lucescufcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare