Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu îşi face praf un jucător după umilinţa cu Bayern: ”A intrat în repriza a doua şi a fost zero”. Critici la adresa arbitrajului: ”Acest penalty...”

Mircea Lucescu îşi face praf un jucător după umilinţa cu Bayern: ”A intrat în repriza a doua şi a fost zero”. Critici la adresa arbitrajului: ”Acest penalty...”
Comentarii

Dinamo Kiev pierdut cu 0-5 confruntarea cu Bayern Munchen, lăsându-l pe Mircea Lucescu incredibil de nemulţumit în urma partidei.

Dinamo Kiev a mers în Bavaria sperând să obţină un rezultat cât mai respectabil posibil. Cu o formaţie ca Bayern, orice scor ca la Real Madrid - Sheriff Tiraspol este aproape imposibil, astfel că ucrainenii aveau ca obiectiv să nu se facă prea rău de râs.

Însă, băieţii lui Mircea Lucescu au încasat cinci goluri şi au fost dominaţi copios de adversari. Deşi victoria a fost clar una meritată, tehnicianul campioanei Ucrainei a avut critici dure la adresa arbitrului şi critici şi mai dure la adresa unuia dintre proprii jucători.

Mircea Lucescu îşi face praf un jucător după umilinţa cu Bayern

Nu pot să spun că ne-am organizat rău în apărare, mai ales în prima repriză. În repriza a doua, sigur că am ieşit şi noi la atac, eu aş vrea să văd penalty-ul ăsta, pentru că e doua oara când joc, când echipele mele joacă la Munchen... Cu Şahtior tot aşa, în minutul 3 ne-au dat penalty şi om afară.

Acest penalty, care nu ştiu cât a fost împins şi dezachilibrat, se pare că a atins mingea cu mâna. Nu ştiu, trebuie să vad, nu pot să fac comentariu. Eu fac comentarii faţă de ce spun jucătorii. Acum urmează alte meciuri. Să sperăm că e lecţie şi pentru băieţii noştri şi pentru mine, pentru următoarele partide.

Păcat că nu am marcat şi noi, pentru că am avut nişte contraatacuri excelente, dar ultima pasă am greşit-o, păcat. Supryaga a fost zero. Supryaga a intrat în repriza a doua şi a fost zero. E normal, e o echipă de 900 de milioane. Noi avem o echipă de la academie. Vor cuceri Champions League după cum joacă”, a declarat Mircea Lucescu.

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kievbayern dinamo kiev 

viewscnt
Articole similare