Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu îşi laudă unul dintre foştii jucători: "E mare. Încă de când l-am adus în Ucraina se vedea că este peste ceilalţi"

Mircea Lucescu îşi laudă unul dintre foştii jucători: "E mare. Încă de când l-am adus în Ucraina se vedea că este peste ceilalţi"
Comentarii

Mircea Lucescu, selecţionerul naţionalei Turciei, a declarat pentru canalul RMC Sport că nu este un adept al sistemului asistenţei video pentru arbitraj (VAR).

"Problema cu VAR este următoarea. Fie îl folosim în toate circumstanţele, fie altfel apar diferenţe. Fotbalul era frumos şi fiindcă se putea discuta despre faze, în schimb, acum sunt prea multe discuţii, deşi există VAR. Pentru mine era mai bine fără VAR", a afirmat Lucescu.

Antrenorul român regretă că AS Roma nu a reuşit să treacă de Liverpool în semifinalele Ligii Campionilor: "A fost păcat că s-a terminat aşa, dar giallorossi au arătat că sunt la înălţimea competiţiei. Nu s-au făcut de râs contra unor echipe mai prestigioase şi sunt bucuros pentru ei. Şi pentru Under, care progresează foarte bine sub comanda lui Di Francesco".

Lucescu l-a lăudat şi pe brazilianul Douglas Costa, fostul său mijlocaş de la Şahtior Doneţk, care joacă la Juventus Torino. "E un jucător mare care poate progresa mult. Poate să-i ofere mult lui Juventus, însă a arătat deja într-un an de ce e în stare. L-am antrenat în Ucraina şi deja arăta că este cu câţiva paşi înaintea celorlalţi. Nu poate face altceva decât să progreseze", a spus românul.

Afla mai multe despre: mircea lucescudi francescormc sportliga campionilorchampions league 

viewscnt
Articole similare