Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu l-a observat înaintea multora! Barcelona, ofertă de 40 de milioane de euro pentru un jucător din naţionala Turciei

Mircea Lucescu l-a observat înaintea multora! Barcelona, ofertă de 40 de milioane de euro pentru un jucător din naţionala Turcieigalerie foto

Fotbal

Comentarii

Barcelona a înaintat celor de la Leicester City o ofertă de 40 de milioane de euro în schimbul fundaşului central turc Caglar Soyuncu (24 de ani), conform The Sun.

Caglar Soyuncu a cunoscut o ascensiune fulminantă în ultimele două sezoane. În primul, alături de căpitanul Harry Maguire, iar în cel de-al doilea profitând de plecarea luI Harry Maguire la Manchester United.

Fotbalistul promovat la naţionala Turciei de Mircea Lucescu a devenit numărul 1 în compatimentul defensiv al lui Leicester şi a început să atragă atenţia granzilor din Premier League. Manchester City a fost cel mai aproape de jucător, însă pe turnantă a apărut Barcelona.

"Mă simt mândru de ce am clădit. Am primit telefoane de mulţumire de la mulţi jucători. Eu l-am descoperit pe Irfan şi nu uitaţi nici de Caglar Soyuncu, care nu juca de un an la club", declara Lucescu în presa din Turcia, în urmă cu câteva luni.

Spaniolii au trimis pe adresa clubului Leicester o ofertă de 40 de milioane de euro, însă pentru moment nu au primit niciun răspuns. Se pare că Leicester i-a oferit turcului o nouă propunere, pe încă cinci ani, şi aşteaptă răspunsul jucătorului înainte de a lua o decizie în privinţa ofertei.

Dacă transferul se va realiza, Caglar Soyuncu ar fi deveni al treilea jucător turc din istoria clubului, după portarul Ruştu Recber şi mijlocaşul Arda Turan.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare