Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu l-a propus la FCSB! Eroarea făcută de Gigi Becali îl poate costa scump

Mircea Lucescu l-a propus la FCSB! Eroarea făcută de Gigi Becali îl poate costa scumpgalerie foto

FCSB

Comentarii

Fundaşul Yevhen Khacheridi a fost propus de Mircea Lucescu la FCSB. Gigi Becali nu l-a putut aduce însă pe fundaşul ucrainian.

Fundaşul Yevhen Khacheridi a fost propus de Mircea Lucescu la FCSB. Gigi Becali nu l-a putut aduce însă pe fundaşul ucrainian

Între timp, Yevhen Khacheridi a semnat cu Dinamo Brest din Belarus, formaţie din prima ligă a ţării.

Presa din această ţară este încântată de mutare: "Este de departe cea mai importantă achiziţie a clubului. Khaceridi a devenit cel mai bine cotat fotbalist al echipei şi fără îndoială, este unul dintre cei mai buni jucători din campionat" scrie presa din Belarus.

Într-adevăr, Yevhen Khacheridi este cotat acum la 1.75 de milioane de euro, ceea ce îl face să fie cel mai bine cotat jucător din campionat! Dinamo Brest este campioana ţării, iar Khacheridi va juca în cupele europene cu gruparea bielorusă, unde se pare că are un contract de 450 de mii de euro pe sezon.

În afara lui Bogdan Planic, nici un alt fundaş din lotul lui Bogdan Argeş Vintilă, nu are o cotă de piaţă mai bună decât a veteranului din Ucraina.

Yevhen Khacheridi are 51 de selecţii în echipa naţională a Ucrainei şi a mai jucat în cariera sa la Dynamo Kiev, PAOK sau Volyn. Este de trei ori campion al Ucrainei şi o dată campion în Grecia sub comanda lui Răzvan Lucescu la PAOK.

Afla mai multe despre: gigi becalimircea lucescuyevhen khacheridi 

viewscnt
Articole similare