Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, la prima înfrângere la Dinamo Kiev! "E prea mult". Reacţia antrenorului după ce Juventus a câştigat cu 2-0 în Champions League

Mircea Lucescu, la prima înfrângere la Dinamo Kiev! "E prea mult". Reacţia antrenorului după ce Juventus a câştigat cu 2-0 în Champions League
Comentarii

Antrenorul lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a dat vina pe greşelile individuale ale jucătorilor săi, după ce echipa din Ucraina a pierdut cu 2-0 în faţa lui Juventus, în grupele Champions League.

Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu, a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), de campioana Italiei, Juventus Torino, în primul meci din Grupa G a Ligii Campionilor, la care au avut acces 15.000 de spectatori pe Stadionul Olimpic (capacitate 70.000). Aceasta este prima înfrângere suferită de Mircea Lucescu după ce a preluat echipa ucraineană, în iulie.

"Echipa mai experimentată şi mai puternică a câştigat. Am făcut două greşeli, am luat două goluri. Am fi putut să ne apărăm mai bine. Poate că 2-0 e prea mult, meritam un gol. Una peste alta, Juventus a fost mai puternică şi a câştigat meritat.

Sunt mulţumit de joc, dar nu şi de eroarea din minutul 46, care a schimbat total jocul. Intrasem în repriza a doua cu gândul la şansa noastră şi la victorie. Acum ne vom concentra pe campionat şi pe meciul cu Ferencvaros.

Probabil că Juventus şi Barcelona sunt la un nivel mai înalt decât noi şi Ferencvaros. Avem nevoie de experienţă pentru jucătorii noştri tineri, însă jocul de azi e dătător de speranţă", a declarat Mircea Lucescu, conform sport.ua.

Lucescu a fost contestat de ultraşi şi la acest meci. Ei au afişat un banner pe stadion, în care i-au cerut tehnicianului român să plece.

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kievjuventus 

viewscnt
Articole similare