Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, la Rapid? Panduru şi Vochin au comentat mutarea ANULUI: ”50% e rezolvat”| EXCLUSIV

Mircea Lucescu, la Rapid? Panduru şi Vochin au comentat mutarea ANULUI: ”50% e rezolvat”| EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Mircea Lucescu este dorit de Dan Şucu la Rapid Bucureşti, după ce giuleştenii au avut parte de un play-off dezastruos.

Lucescu, dorit la Rapid. Panduru: ”De ce nu?!”

Rămasă fără principal după demiterea lui Cristiano Bergodi, Rapid este pregătită în prezent de interimarii Bogdan Lobonţ şi Adrian Iencsi. Din vară, giuleştenii vor numi un alt antrenor.

Patronul de la Rapid a confirmat interesul major pentru Mircea Lucescu şi spune că va face tot posibilul pentru a-l convinge pe marele antrenor să accepte propunerea clubului din Giuleşti.

Concret, „Il Luce” ar urma să aibă mână liberă inclusiv la transferurile făcute, preluând rolul managerului din fotbalul britanic. Iniţiativa este al lui Dan Şucu, care spune că o astfel de strategie ar putea garanta succesul la Rapid.

Basarab Panduru şi Andrei Vochin au vorbit despre variantă bombă a lui Lucescu la Rapid.

”(n.r. despre varianta Lucescu la Rapid) Am contribuit şi noi la o gândire spre Lucescu (n.r. râde). (n.r. şanse) De ce nu? Dacă vrea să antreneze în fotbalul românesc e posibilitatea să o facă”, a declarat Panduru după meci.

”Cred că 50 e rezolvat. Societatea în sine doreşte. E o mişcare foarte inteligentă, ar ajuta Rapidului să devină din nou club european. Este nu doar un antrenor, este un om care poate să vină cu o strategie. E un om care ştie ce are de făcut. 

Eu cred că miza important pentru Lucescu e o miză şi pentru fotbalul nostru. Ar putea deveni Rapid un model de urmat în viitor”, a declarat Vochin.

Afla mai multe despre: rapidmircea lucescugiuleşti 

viewscnt
Articole similare