Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, la un pas să semneze cu altă echipă! Acordul, dezvăluit! ULTIMA ORĂ

Mircea Lucescu, la un pas să semneze cu altă echipă! Acordul, dezvăluit! ULTIMA ORĂ

Stranieri

Comentarii

Mircea Lucescu (76 de ani) a cucerit eventul cu Dinamo Kiev în Ucraina, la revenirea în ţara vecină după patru ani, însă destinul antrenorului român putea fi altul. "Il Luce" a putea antrena în Elveţia, pe FC Sion, dacă nu apărea pandemia de Coronavirus. A negociat şi s-a înţeles cu patronul de la FC Sion, însă mutarea a căzut în ultima clipă din cauza pandemiei.

Mircea Lucescu, la un pas să semneze cu altă echipă: "Fără Coronavirus aş fi antrenat Sion!"

În decembrie 2019, Mircea Lucescu era liber de contract după ce se despărţise de naţionala Turciei, dar voia să revină pe banca tehnică. A fost contactat de patronul lui FC Sion, care i-a propus un contract şi totul părea că se îndreaptă spre a se concretiza mutarea, după ce părţile se înţeleseseră.

Totul a picat după apariţie pandemiei de COVID-19. Mircea Lucescu a dezvăluit în presa din Elveţia că a fost extrem de aproape de a semna cu Sion înainte de a ajunge la Dinamo Kiev, club cu care a cucerit eventul în Ucraina.

"Am discutat cu preşedintele lui Sion prima dată în decembrie 2019, apoi în primăvara lui 2020. Din cauza coronavirusului, campionatul a fost întrerupt şi totul s-a blocat. El a vrut să vin înaintea noului sezon. M-a sunat şi mi-a spus că ar trebui să vin în patru zile la Sion, însă era imposibil atât de repede. Totul a căzut, dar am rămas într-o relaţie bună. Fără coronavirus, aş fi antrenat Sion", a spus Lucescu pentru ediţia tipărită a cotidianului Blick.

Mircea Lucescu s-a înţeles cu Dinamo Kiev în vara lui 2020, club cu care mai are contract până în vara lui 2023. "Il Luce" a garantat succesul încă din primul sezon. A cucerit eventul, campionatul şi Cupa în Ucraina, şi a dovedit că încă poate face performanţă la nivel înalt, după ce a calificat echipa în grupele Ligii Campionilor şi în primăvara europeană din Europa League.

Până în prezent, Lucescu a strâns 43 de meciuri pe banca celor de la Dinamo Kiev, cu o medie de 2,19 puncte câştigate pe meci.

Afla mai multe despre: mircea lucescu fc sionmircea lucescu oferta fc sionfc sion oferta mircea lucescumircea lucescu dinamo kiev 

viewscnt
Articole similare