Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu merge să-şi susţină fiul la PAOK - Levadiakos: ”M-am îmbrăcat în culorile lor. Şi pe Neli am pus-o să se îmbrace la fel”

Mircea Lucescu merge să-şi susţină fiul la PAOK - Levadiakos: ”M-am îmbrăcat în culorile lor. Şi pe Neli am pus-o să se îmbrace la fel”
Comentarii

PAOK Salonic poate câştiga astăzi titlul de campioană în Grecia sub comanda lui Răzvan Lucescu. La meci va asista şi Mircea Lucescu, alături de întreaga familie.

”Acum nu sunt doar spectator, sunt suporter. Nu vedeţi, m-am îmbrăcat în alb şi negru, sunt în culorile lor. Şi pe Nellu am pus-o la fel. De mult timp nu am mai fost aşa, e prima oară cred, când am devenit suporter. Mă duc ca un suporter care trebuie să ajute echipa să câştige” a mărturisit Lucescu Senior la plecarea din România.

”Îl ştiam ambiţios, ştiam că îşi doreşte foarte mult să facă performanţă. L-am văzut cum se pregătea pentru meseria asta, cu câtă pasiune, cu câtă dăruire, câtă atenţie... şi sigur, rezultatele trebuiau să vină. Nu a fost dintre cei care i s-a pus în mână ceva deja făcut. A construit şi el, pe unde a fost, echipe, jucători, performanţe, titluri. Acum ăsta este cel mai important, pentru că primul luit titlu de campion. S-a luptat de vreo două ori şi peaici prin ţară, s-a mai luptat şi în Qatar când a fost, dar de fiecare dată a lăsat ceva în urma lui” a mai spus fostul selecţioner al României şi Turciei.

PAOK a ratat titlul în sezonul trecut în urma unui scandal imens. ”Au avut întâietate în momentul acela emoţiile, şi în niciun caz inteligenţa, gândirea, echilibrul... Din cauza emoţiilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Acele emoţii provocate din partea lor, pentru că golul a fost perfect valabil, totul era în regulă” şi-a amintit şi Mircea Lucescu: ”Mi-am adus aminte de o fază asemănătoare când, cu Dinamo, la Bacău, eram aproape campioni. Era 1-0, am marcat şi al doilea gol, totul era în regulă, până când unuia dintre jucători i-a trecut prin cap, Munteanu mi se pare, să alerge spre arbitrul de tuşă, să îl îmbrâncească. De acolo a ieşit un scandal general.... se întâmplă astea. Acelaşi lucru a făcut AEK anul trecut. Totul era în regulă, până când unul dintre jucători s-a repezit la arbitrul de tuşă, l-a îmbrâncit, arbitrul de centru a trebuit să vină... şi din toată vânzoleala aia, meciul s-a înterrupt. Am aşteptat în tribună vreo oră şi jumătate, încercând să... nu puteam crede că spiritul de fair play nu poate  să prevaleze într-o astfel de situaţie. Nu a prevalat. A fost interesul mai mare decât spiritul sportiv” a mai spus Lucescu Senior.

”Anul acesta cred că i-a ajutat ce s-a întâmplat anul trecut, pentru că s-a creat în echipă un spirit de luptă extraordinar şi de dorinţă de a demonstra că au meritat şi anul trecut ceea ce au făcut. Sper să se califice şi în finala Cupei şi ar fi un lucru extraordinar. Ar fi o performanţă mai mare decât am obţinut eu atunci când am câştigat cupa şi campionatul” a mai adăugat tatăl lui Răzvan Lucescu.

Afla mai multe despre: mircea lucescurăzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare