Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, mesaj ferm pentru cei care l-au criticat că i-a cerut tricolul lui Messi: „Mă ştiu de mult timp cu el”

Mircea Lucescu, mesaj ferm pentru cei care l-au criticat că i-a cerut tricolul lui Messi: „Mă ştiu de mult timp cu el”

Lionel Messi

Comentarii

Mircea Lucescu (75 de ani) a explicat motivul pentru care, la finalul meciului Barcelona - Dinamo Kiev, din UEFA Champions League, a mers să discute cu Lionel Messi (33 de ani). Camerele de luat vederi l-au surprins pe tehnicianul român când îi cerea un tricou superstarului argentinian.

Dinamo Kiev a pierdut la scor de neprezentare derbyul cu Şahtior Doneţk, dar eşecul din etapa a noua a campionatului ucrainean nu a fost singurul motiv de supărare pentru Mircea Lucescu. Antrenorul român şi-a amintit criticile pe care le-a primit la finalul meciului cu Barcelona, din Champions League. 

„Am văzut şi eu că au interpretat unii oameni acel dialog cu Messi, eu mă ştiu cu el de mult timp, am jucat de nouă ori împotriva lui”, a declarat Mircea Lucescu.

Dinamo Kiev este pe primul loc în Ucraina, la un punct în faţa rivalei Şahtior Doneţk. 

„Nu sunt supărat pentru rezultatul de aseară, sunt supărat pe 'pandelia' asta care ne-a schimbat vieţile. Din punctul meu de vedere, meciul nu trebuia să se joace”, a adăugat tehnicianul lui Dinamo Kiev.

Lucescu regretă că e nevoit să ia pauză din cauza meciurilor echipelor naţionale. „Il Luce” şi-ar fi dorit să râmână în Ucraina pentru a îşi pregăti în continuare fotbaliştii. 

„Meciurile amicale ale naţionalelor sunt o prostie, jucătorii sunt deja epuizaţi”, consideră antrenorul român în vârstă de 75 de ani.

Afla mai multe despre: dinamo kievmircea lucescu 

viewscnt
Articole similare