Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu negociază cu un club de mare tradiţie din vestul Europei. Discuţiile sunt avansate, iar antrenorul român poate da o nouă lovitură în carieră

Mircea Lucescu negociază cu un club de mare tradiţie din vestul Europei. Discuţiile sunt avansate, iar antrenorul român poate da o nouă lovitură în carieră

Serie A

Comentarii

Mircea Lucescu este unul dintre cei mai mari antrenori din Europa, iar cifrele sale nu mint. Ajuns la 78 de ani, ”Il Luce” este al doilea cel mai titrat tehnician, cu 35 de trofee câştigate în carieră şi este depăşit în acest clasament doar de Sir Alex Ferguson şi Pep Guardiola. Deşi multă lume se aştepta ca aventura la Dinamo Kiev să fie ultima pentru Mircea Lucescu, acesta este dorit cu insistenţă de unul dintre cele mai importante cluburi din Europa.

Mircea Lucescu negociază cu AS Roma! În ce stadiu sunt negocierile dintre ”Il Luce” şi capitolini

AS Roma l-a demis pe Jose Mourinho, după o săptămână în care ”giallorossii” au pierdut, atât derby-ul cu Lazio din Cupa Italiei, cât şi partida cu AC Milan de pe San Siro. În aceeaşi zi în care clubul a anunţat despărţirea de Jose Mourinho, Roma l-a numit în funcţie pe Daniele De Rossi, care este la doar a doua aventură ca antrenor principal, după cea din 2022 de la SPAL, echipă pe care pregătit-o doar patru luni, înainte să fie demis.

Deşi fanii Romei au fost încântaţi de vestea numirii lui De Rossi pe banca tehnică, având în vedere faptul că unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria clubului, oficialii romani se gândesc deja la o altă variantă pentru sezonul următor, iar Mircea Lucescu pare să fie alesul.

Impresarul Arcadie Zaporojanu a dezvăluit pentru Orange Sport că AS Roma şi Mircea Lucescu au început tratativele pentru instalarea românului pe bancă, acest lucru urmând a se produce în vară. Mutarea are şanse să se realizeze, ”feed-back-ul fiind unul pozitiv” din partea ambelor părţi.

Aceasta ar fi a doua lovitură importantă pentru Arcadie Zaporojanu, care, în acest final de săptămână, a reuşit să ajungă la un numitor comun şi cu Atletico Madrid pentru transferul lui Horaţiu Moldovan.

Pe lângă oferta Romei, sursele Orange Sport susţin că alte două cluburi sunt interesate de Mircea Lucescu.

Daniele De Rossi va debuta pe banca Romei, sâmbătă, contra lui Hellas Verona.

Afla mai multe despre: as romaserie amircea lucescujose mourinhodaniele de rossi 

viewscnt
Articole similare