Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu nu crede în vânzarea lui Dinamo către şeici: "Fake news!" Unicul om care poate salva clubul: "Cunoaşte foarte bine situaţia şi e interesat"

Mircea Lucescu nu crede în vânzarea lui Dinamo către şeici: "Fake news!" Unicul om care poate salva clubul: "Cunoaşte foarte bine situaţia şi e interesat"

Dinamo București

Comentarii

Mircea Lucescu nu crede în interesul şeicilor de a cumpăra clubul Dinamo de la Ionuţ Negoiţă.

"Sunt fake news cred eu. Foarte mulţi îşi fac publicitate dintr-o astefl de situaţie, pe urmă apar prin ziare, sunt mulţumiţi, încep să fie cunoscuţi. Până nu văd că se face acest lucru, nu cred", a declarat Mircea Lucescu.

În detrimentul şeicilor, Lucescu îl preferă pe Nicolae Badea.

"Eu consider în continuare că singurul om care ar trebui să preia această echipă este Badea. Pentru că el a fost într-o perioadă bună şi pentru Dinamo, după 90. A fost cea mai bună perioadă a luI Dinamo, cu Badea. El cunoaşte foarte bine situaţia, ceea ce spune Negoiţă nu este nimic adevărat. Că sunt 8-9 milioane datorii şi nimeni nu ştie unde sunt, iar faptul că jumătate din Săftica a fost luată jumătate în proprietate privată şi acolo mi se pare că este o chestie incredibilă. Dacă în ţara asta se poate face o chestie de genul ăsta. Sigur, poate de la particular la particular se mai poate, dar când o faci de la particular la stat. Da, da, este interesat. Şi în jurul lui există ceva interes, în condiţiile în care el îşi asumă aceatsă responsabilitate. E o încrengătură de situaţii din astea juridice, de nu ştii ce iei", a adăugat Mircea Lucescu.

Arabii susţin că sunt la un pas să cumpere Dinamo

Tahnoon Nimer, preşedintele Abu Dhabi Business Development, are peste 60 de companii, relaţii puternice cu diferite guverne, iar acum a recunoscut în direct la TV că doreşte să cumpere Dinamo Bucureşti!

Patronul Ionuţ Negoiţă a fost înştiinţat printr-o scrisoare oficială de către Grupul Abu Dhabi Business Development, iar acum preşedintele Tahnoon Nimer a susţinut că analizează contractul în urma căruia clubul Dinamo ar putea fi vândut.

Recent, Abu Dhabi Business Development a cumpărat clubul Charlton, din Championship, în schimbul a 65 de milioane de euro.  Acum, la un post TV, Tahnoon Nimer a recunoscut că vrea să cumpere Dinamo: “Suntem pe cale să achziţionăm clubul Dinamo din România, în acest moment avem negocieri ale formei finale de contract”, a spus omul de afaceri.

Aşadar, Dinamo s-ar putea vinde prin intermediul omului de afaceri Claudiu Florică. Din scrisoare reiese că gruparea din Ştefan cel Mare ar putea avea acelaşi patronat ca englezii de la Charlton Athletic, una dintre echipele de tradiţie ale fotbalului britanic.

Afla mai multe despre: lucescu 

viewscnt
Articole similare