Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, parcurs invincibil în Ucraina. Dinamo Kiev n-a pierdut de aproape un an: "E o performanţă!"

Mircea Lucescu, parcurs invincibil în Ucraina. Dinamo Kiev n-a pierdut de aproape un an: "E o performanţă!"

Stranieri

Comentarii

Mircea Lucescu (74 de ani), antrenorul lui Dinamo Kiev, a revenit în România cu prilejul unei pauze de două săptămâni pentru partidele echipelor naţionale. "Il Luce" a vorbit despre ultimul meci disputat de Dinamo Kiev, 0-0 cu Şahtior Doneţk, fosta sa formaţie din Ucraina, şi a subiliniat o performanţă reuşită alături de elevii săi.

Mircea Lucescu, parcurs invincibil în Ucraina. Dinamo Kiev n-a pierdut de aproape un an: "E o performanţă!"

Instalat în funcţia de antrenor la Dinamo Kiev în vara lui 2020, Mircea Lucescu a reuşit eventul din primul an şi a dus echipa în grupele Ligii Campionilor, iar la un an distanţă a mai bifat o performanţă. Cu "Il Luce" la comandă, Dinamo Kiev n-a pierdut niciun meci în Ucraina de aproape un an de zile.

La revenirea în România, Mircea Lucescu a vorbit despre ultimele evenimente din viaţa echipei sale, despre derby-ul cu Şahtior, şi despre performanţa reuşită alături de elevii săi: "Dincolo de derby, sunt şi de o parte, şi de alta ambiţii foarte mari. A fost un meci echilibrat, un meci normal. Noi am jucat mai bine în prima repriza, am avut şi bara şi jocul s-a echilibrat, iar ei au avut pe final mai bun.

Pentru noi era important să nu pierdem, deja e un an de când echipa nu a mai pierdut niciun meci în campionatul Ucrainei. E o performanta, după un an de zile, este o performanţă. Sigur, campionatul continuă, e lung şi disputa se vă prelungi până la capăt.

E o echipa foarte buna, jucători tineri, talentaţi, noi am avut pentru prima data un brazilian în teren, care s-a comportat foarte bine. Sper să refac o parte din jucătorii accidentaţi, cei care nu au putut participa la acest meci", a spus Mircea Lucescu, la sosirea în România.

Ultima dată când Dinamo Kiev a pierdut în campionatul Ucrainei s-a înregistrat pe 8 noiembrie 2020, într-un derby cu Şahtior (0-3).

  • 25,4 ani este media de vârstă a lotului lui Dinamo Kiev
  • 133 de milioane de euro este valoarea lotului antrenat de Mircea Lucescu

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kievperformanta 

viewscnt
Articole similare