Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu propune selecţionerul perfect pentru echipa naţională: „Ar fi numărul unu în orice moment!”

Mircea Lucescu propune selecţionerul perfect pentru echipa naţională: „Ar fi numărul unu în orice moment!”

Echipa națională

Comentarii

Mircea Lucescu consideră că Gică Hagi ar fi selecţionerul perfect pentru echipa naţională a României.

Mircea Lucescu propune selecţionerul perfect pentru echipa naţională: „Ar fi numărul unu în orice moment!”

„Il Luce” este de părere că „Regele” ar fi omul perfect pentru a duce România pe noi culmi ale succesului. Totuşi, Lucescu nu crede că Hagi îşi mai doreşte să aibă de a face cu echipa naţională, cel puţin nu acum, cât este în continuare principal acţionar la Farul Constanţa.

„Păi, cred că nu vrea Hagi (n.red. să fie selecţionerul României), pentru că, în mod normal, ar fi numărul unu în orice moment. Sunt convins (n.red. că Hagi este potrivit să fie selecţionerul României), nici nu se pune problema, dar nu ştiu dacă el îşi doreşte acest lucru.

A făcut treabă foarte bună. Mai vorbesc cu el şi tot îmi spune: ’Am avut de la cine învăţa’, pentru că până la urmă, de la Cruyff a învăţat nişte lucruri, dar de la mine a învăţat cum să crească, să promoveze jucătorii tineri. Cred că a învăţat lucrul ăsta”, a spus Mircea Lucescu, potrivit ProSport.

Când au purtat Gigi Becali şi Mircea Lucescu "o discuţie semi-serioasă" despre venirea lui "Il Luce" la FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit că, în 2019, an în care Mircea Lucescu a fost în vestiarul FCSB înaintea unui meci european jucat la Giurgiu, a avut loc o discuţie între Gigi Becali şi "Il Luce" pentru preluarea echipei "roş-albastre".

În ciuda declaraţiilor făcute de Dumitru Dragomir, Mihai Stoica a spus că nu se pune problema, în prezent, să existe şansa venirii lui Mircea Lucescu la FCSB.

"(n.r. - ironic) Cam pe la ce oră? A fost o discuţie semi-serioasă în 2019, între Gigi şi Mircea Lucescu, dar nu s-a concretizat. N-am cunoştinţă de aşa ceva. Pleacă de la Dinamo Kiev să vină la noi acum? Să fim serioşi", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB este condusă de pe banca tehnică de pe cuplul Elias Charalambous - Mihai Pintilii, care până acum s-a dovedit unul de bun augur.

Afla mai multe despre: mircea lucescuechipa nationalagica hagiselectioner 

viewscnt
Articole similare