Experiențe împreună.
You are here:

Mircea Lucescu, propus pe banca naţionalei care a scris istorie la EURO 2020! "Am auzit că se vorbeşte despre asta". E considerat varianta ideală

Mircea Lucescu, propus pe banca naţionalei care a scris istorie la EURO 2020! "Am auzit că se vorbeşte despre asta". E considerat varianta ideală
Comentarii

Experţii sportivi consideră că antrenorul lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, ar putea face următorul pas în cariera sa. Tehnicianul român e considerat omul potrivit pentru a-i lua locul lui Andriy Shevchenko pe banca naţionalei Ucrainei.

Mircea Lucescu, propus pe banca naţionalei Ucrainei

Fostul atacant de la AC Milan a plecat de pe banca Ucrainei, după ce naţionala a ajuns, în premieră, în faza sferturilor de finală la un turneu final de Campionat European. Shevchenko şi-a anunţat decizia. 

Acum, federaţia caută antrenorul ideal pentru a califica echipa la Cupa Mondială. Mircea Lucescu a fost propus şi el, dar posibila operaţiune va fi dificilă. 

Fostul internaţional ucrainean şi jucător al lui Lvov, Ivan Getsko, a anunţat ce informaţii a primit: "Ar fi frumos. Am auzit că se vorbeşte despre Mircea Lucescu. Totuşi, nu cred că Dinamo (n.r. - Kiev) se va despărţi uşor de el. Nu am avut un start bun în startul preliminariilor Campionatului Mondial. Aici, poţi fi pe cai mari sau, din contră, să eşuezi", a susţinut fostul jucător, conform Zbirna.24tv.ua. 

Un alt analist sportiv, Mykhailo Metreveli, a propus aceeaşi variantă la echipa naţională. El i-a exclus pe tehnicienii ucraineni şi a cerut venirea lui "Il Luce": "Cu tot respectul pentru antrenorii noştri, cred că cel mai bun, azi, e Mircea Lucescu. El poate îmbunătăţi echipa, dar federaţia trebuie să se înţeleagă cu Dinamo Kiev şi să plătească o clauză, să-i convingă...", a spus expertul, potrivit Footballua.tv. 

Mircea Lucescu, succes de la primul sezon la revenirea în Ucraina

Fostul selecţioner al României a surprins când a semnat cu Dinamo Kiev, după anii petrecuţi la Şahtior Doneţk. Totuşi, patronul Igor Surkis nu a regretat, întrucât Mircea Lucescu a câştigat campionatul. Românul a început deja pregătirile cu echipa pentru noul sezon, în care va juca şi în Champions League. 

La EURO 2020, Dinamo Kiev a fost echipa care a furnizat cei mai mulţi jucători naţionalei Ucrainei: "Sunt 11 jucători în echipa naţională. Este o echipă echilibrată şi cu un potenţial foarte bun, vom vedea", a susţinut românul înainte de startul turneului european. 

"Il Luce" a condus naţionala Turciei, între 2017-2019, fiind ultima experienţă ca selecţioner pentru el. 

 

 

viewscnt
Articole similare
Fanii Simonei Halep au luat foc și-l consideră vinovat pe soțul tenismenei pentru...