Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu rămâne optimist după înfrângerea în urma căreia Turcia a retrogradat în a treia divizie a Ligii Naţiunilor: „O să ajungem undeva”

Mircea Lucescu rămâne optimist după înfrângerea în urma căreia Turcia a retrogradat în a treia divizie a Ligii Naţiunilor: „O să ajungem undeva”

Fotbal

Comentarii

Naţionala Turciei, antrenată de Mircea Lucescu, a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de selecţionata Suediei, într-un meci din grupa a doua a diviziei B a Ligii Naţiunilor şi a retrogradat în al treilea eşalon al competiţiei.

Imediat după fluerul final al arbitrului Istvan Kovacs, fanii turci i-au cerut demisia antrenorului român, însă acesta pare convins că poate aduce naţionala Turciei pe linia de plutire.

"Continuăm să construim o echipă formată din jucători tineri. Vom ajunge undeva în această manieră. E uşor să creezi o echipă tânără, dar foarte dificil e să o faci să aibă rezultate. Am evoluat în faţa unei naţionale cu multă experienţă şi asta s-a văzut", a spus Lucescu, la finalul partidei.

Patru victorii, cinci egaluri şi şapte înfrângeri a strâns naţionala Turciei sub comanda lui Mircea Lucescu

"Nu putem găsi un atacant cu cifre, care să ne ajute. Pentru o naţională puternică, e nevoie de concurenţă mare între jucători. Atacanţii noştri nu evoluează foarte mult la echipele de club", a mai spus Lucescu.

Afla mai multe despre: nationala turcieimircea lucescu 

viewscnt
Articole similare