Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, reconstrucţie din temelii la Dinamo Kiev. A realizat primul transfer, urmează un fotbalist din Bundesliga

Mircea Lucescu, reconstrucţie din temelii la Dinamo Kiev. A realizat primul transfer, urmează un fotbalist din Bundesliga

Fotbal

Comentarii

Antrenorul român al celor de la Dinamo Kiev, Mircea Lucescu nu are de gând să piardă timpul la vicecampioana Ucrainei. Munceşte intens să întrerupă hegemonia fostei sale echipe, Şahtior Doneţk, fiind extrem de activ pe piaţa transferurilor.

Dinamo Kiev s-a înţeles cu fundaşul polonez al celor de la Lech Poznan,Volodymyr Kostevich (27 de ani), care se va alătura lotului în iarnă, pe 1 ianuarie 2021 mai exact, atunci când îi va înţelegerea cu fosta campioană a Poloniei. Kostevich va deveni al patrulea jucător care va ajunge de la Lech Poznan la Dinamo Kiev, în ultimii ani, după Lukas Teodorczyk, Tomas Kedziora şi Tamas Kadar. 

De asemenea, Mircea Lucescu insistă pentru fostul său elev de la naţionala Turciei, Kenan Karaman. Potrivit publicaţiei turce Fotomac, fotbalistul legitimat la Fortuna Dusseldorf a devenit prioritar pentru Mircea Lucescu, care este dispus să plătească clauza de transfer a jucătorului, de 2 milioane de euro şi să-l aducă la Kiev.

Nu va deloc simplu, deoarece giganţii din Turcia  - Fenerbache şi Galatasaray - sunt şi ele interesate de mijlocaşul tur. În ultimul sezon de Bundesliga, Karaman a evoluat în 20 de partide, a marcat 6 goluri şi oferit o pasă de gol. Din păcate, la finalul acestui sezon, Fortuna Dusseldorf a retrogradat, iar jucătorilor importanţi li s-au activat clauze de transfer cât mai accesibile doritorilor. în cazul lui Kenan Karaman, cotat de Transfermarkt la 3.5 milioane de euro, clauza de transfer este 2 milioane de euro.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare