Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, resemnat după înfrângerea cu Villareal. ”Victoria lor e incontestabilă”

Mircea Lucescu, resemnat după înfrângerea cu Villareal. ”Victoria lor e incontestabilă”

UEFA Europa League

Comentarii

Dinamo Kiev- Villareal s-a încheiat cu scorul de 0-2. Pau Torres, în minutul 30, şi Raul Albiol, în minutul 52, au punctat pentru ”submarinul galben”, iar spaniolii au obţinut o victorie destul de uşoară în Ucraina. La finalul meciului, Mircea Lucescu a oferit câteva reacţii.

Dinamo Kiev a primit vizita lui Villareal în turul optimilor Europa League. Trupa lui Mircea Lucescu a fost clar dominată de spanioli şi a fost învinsă cu 2-0. Cei doi fundaşi centrali au înscris pentru ”submarinul galben”, Pau Torres şi Raul Albiol, iar formaţia lui Unai Emery poate reveni pe peninsula iberică ştiind că aporape a rezolvat calificarea. În urma partidei, Mircea Lucescu a recunocut că formaţia sa a înfruntat o echipă mai valoroasă şi că probabil nu meritau mai mult din acest meci.

”Am întâlnit o echipă mai bună decât noi, am întâlnit o echipă care se vede că are mult mai multă experienţă, jucători de valoare, provine dintr-un campionat mai puternic... au meritat să câştige. Nu e vorba că a mers sau nu a mers. E diferenţa de valoare. Diferenţa de valoare a fost în favoarea lor. Cu cât înaintezi în competiţie, cu atât echipele pe care le întâlneşti sunt mai puternice.

Astăzi a fost o echipă care joacă competiţiile europene totdeauna cu mult succes şi au demonstrat asta în teren. Au fost mai promţi, mai rapizi în ceea ce priveşte combinaţiile, mai ales în atac, unde s-a văzut totuşi lipsa de experienţă a jucătorilor noştri, fundaşii centrali. Amândoi au comis multe greşeli prin poziţie. 2-0 e cam mult. Ar fi putut fi un 2-1... în orice caz, victoria lor e incontestabilă”, a declarat ”Il Luce”, în urma partidei.

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kievvillarealeuropa league 

viewscnt
Articole similare