Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu revine în fotbal şi pe 13 ianuarie va începe activitatea la noua sa echipă: ”O să-l vedeţi atunci”

Mircea Lucescu revine în fotbal şi pe 13 ianuarie va începe activitatea la noua sa echipă: ”O să-l vedeţi atunci”

Fotbal intern

Comentarii

Mircea Lucescu va reveni în fotbal după ce a acceptat oferta unui club. Legendarul antrenor va lucra începând cu 13 ianuarie la Rapid, unde va ocupa funcţia de manager general.

Suporerii rapidişti au primit înainte de Crăciun o veste excelentă. Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a anunţat că Mircea Lucescu a acceptat oferta de a veni la Rapid, după discuţii care s-au întins pe mai multe săptămâni. Fostul selecţioner al Turciei va ocupa funcţia de manager general şi Daniel Tudorache a anunţat că pe 13 ianuarie va începe treaba.

Mircea Lucescu i-a transmis că vine să ajute Rapidul, dar cu o condiţie: să plece fără niciun fel de pretenţie în cazul în care va primi o ofertă.

”O să îl vedeţi şi pe Mircea Lucescu atunci când se vor întoarce, pe 13 ianuarie, mă refer la echipa Rapidului. (Oficial va fi?) Altfel nu avem cum. (Ce va face?) Îl aşteptăm şi vă va spune el. Dar cu siguranţă este cu inima lângă Rapid, aici a realizat marea performanţă împreună cu George Copos şi eu zic că trebuie să întoarcă ceva înapoi. Poate să vină ca orice. (Şi ca antrenor?) Nu, antrenor e Pancu. (V-aţi împăcat cu Pancu?) Au fost câteva divergenţe, dar au trecut. Din partea lui, că din partea mea.... E mai pătimaş, dar poate că aşa sunt sportivii de performanţă şi multă presiune”, a declarat Daniel Tudorache pentru Telekom Sport.

Din informaţiile Telekom Sport, antrenorul în vârstă de 74 de ani şi-ar fi dorit să înceapă mai devreme de 13 ianuarie activitatea la Rapid, dar în ultima perioadă s-a recuperat după ce a suferit o intervenţie chirurgicală la spate, din cauza unei hernii de disc.

Afla mai multe despre: daniel tudorache 

viewscnt
Articole similare