Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu şi-a ales favorita la Euro: ”A arătat că este în primul rând o echipă. Este un adevărat grup”

Mircea Lucescu şi-a ales favorita la Euro: ”A arătat că este în primul rând o echipă. Este un adevărat grup”

EURO 2020

Comentarii

Într-un interviu acordat Tuttosport, Mircea Lucescu a dezvăluit pe cine vede favorită la Euro.

Campionatul European se apropie uşor uşor de final, cu doar câteva meciuri rămase până în sferturi. Echipele au avut şansa de a arăta de ce sunt capabile, de a demonstra că merită să se lupte pentru trofeu, iar câteva favorite clare s-au conturat.

Franţa, Germania, Italia sau Belgia sunt câteva dintre echipele care au impresionat, dar Mircea Lucescu îi vede pe băieţii lui Mancini favoriţi. Il Luce a dezvăluit că vede ”Squadra Azzurra” drept o adevărată echipă, bine pusă la punct de selecţionerul său experimentat şi că îi consideră pe italieni capabili să devină campioni europeni.

Mircea Lucescu şi-a ales favorita la Euro

"Cine câştigă EURO 2020? Italia. Sunt sincer şi nu spun asta doar fiindcă sunt legat de Italia. Până acum naţionala lui Mancini este cea care m-a impresionat şi mi-a plăcut cel mai mult, dar mai ales e cea care a arătat că este în primul rând o echipă.

Este un adevărat grup. Mancini a arătat că are idei clare şi merită multe aplauze. Ucraina? E în creştere. Iar contra Suediei, în optimi de finală, calificarea se joacă. E un Campionat European frumos, echilibrat. În afară de Italia, îmi atrag atenţia Croaţia şi Germania", a spus Mircea Lucescu, pentru Tuttosport, citat de Agrepres.

Afla mai multe despre: euro 2020mircea lucescuitaliaroberto mancini 

viewscnt
Articole similare