Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu şi-a luat atacant! E considerat un talent uriaş în ţara sa natală şi a semnat pe cinci sezoane cu Dinamo Kiev

Mircea Lucescu şi-a luat atacant! E considerat un talent uriaş în ţara sa natală şi a semnat pe cinci sezoane cu Dinamo Kiev
Comentarii

Dinamo Kiev l-a transferat pe atacantul venezuelean, Eric Ramirez, de la Dunajska Streda.

După ce i-a achiziţionat pe Denys Antyukh şi Ilya Shkurin, Dinamo Kiev l-a adus şi pe atacantul venezuelean, Eric Ramirez.

Mircea Lucescu a mai făcut un transfer la Dinamo Kiev. În vârstă de 22 de ani, atacantul venezuelean, Eric Ramirez a semnat cu formaţia din Kiev.

Născut la Barinas, atacantul ce măsoară 1.87 m a debutat deja în naţionala ţării sale într-un meci cu Paraguay. A început fotbalul la Zamora, dar în Europa a ajuns în 2017 când a fost transferat de Karvina. În ultimele două sezoane, Ramirez a jucat pentru Dunajska Streda, formaţie pentru care a marcat 23 de goluri în 50 de meciuri.

Vârful achiziţionat de Dinamo Kiev este cotat la 2 milioane de euro şi considerat un talent uriaş în ţara sa natală. El a parafat o înţelegere pe cinci sezoane cu formaţia antrenată de Mircea Lucescu.

Afla mai multe despre: mircea lucescueric ramirez 

viewscnt
Articole similare