Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu şi-ar fi putut trece în C.V. şi trofeul Ligii Campionilor. "Fără acele greşeli de arbitraj, am fi putut câştiga competiţia"

Mircea Lucescu şi-ar fi putut trece în C.V. şi trofeul Ligii Campionilor. "Fără acele greşeli de arbitraj, am fi putut câştiga competiţia"

Fotbal

Comentarii

Într-un interviu acordat site-ului de casă al celor de Internazionale Milano, FCInterNews.it, reputatul antrenor român a rememorat parcursul european al echipei pe vremea când acesta îi era antrenor.

Mircea Lucescu a devenit antrenorul celor de la Internazionale Milano în anul 1998. În acel sezon competiţional de Liga Campionilor, Inter a câştigat o grupă cu Real Madrid, Spartak Moscova şi Sturm Graz, apoi în sferturile de finală a dat peste englezii de la Manchester United.

În partida tur, de la Manchester, englezii s-au impus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Dwight Yorke, însă antrenorul Mircea Lucescu a simţit că rezultatul ar fi trebuit să fie altul, asta dacă arbitrul neamţ Helmuth Krugg nu ar făcut mai multe greşeli de arbitraj. La retur, pe San Siro, Inter a deschis scorul prin Nicola Ventola, în minutul 63, însă Paul Scholes a marcat golul calificării în minutul 88. A fost anul în care Manchester United a câştigat trofeul, în faţa celor de la Bayern Munchen, prin două goluri marcate în prelungirile partidei, de Teddy Sheringham (90+1) şi Ole Gunnar Solskjaer (90+3).

"Meritam să trecem de Manchester United. În meciul din deplasare, am avut anulat un gol valabil al lui Simeone şi ni s-au refuzat două penalty-uri clare. În retur, acasă, am avut 1-0, dar am ratat şi alte câteva şanse importante. Manchester United a câştigat trofeul în acel sezon. Fără acele greşeli, am fi putut câştiga noi competiţia", a declarat Mircea Lucescu, pentru FCInterNews.it.

Ca antrenor, Mircea Lucescu a cucerit două titluri continentale: Supercupa Europei cu Galatasaray şi Cupa UEFA cu Şahtior Doneţk.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare