Experiențe împreună.
You are here:

Mircea Lucescu, şocat de ceea ce a păţit Ladislau Boloni: ”Este păcat că i s-a întâmplat aşa ceva pe final de carieră”

Mircea Lucescu, şocat de ceea ce a păţit Ladislau Boloni: ”Este păcat că i s-a întâmplat aşa ceva pe final de carieră”

Stranieri

Comentarii

Mircea Lucescu a rămas şocat de ceea ce a păţit Ladislau Boloni la Gent. Antrenorul român a fost dat afară după doar 25 de zile. Gent - Dinamo Kiev se joacă diseară, de la 22:00, live pe Telekom Sport 1.

Ladislau Boloni n-a avut o exprienţă prea plăcută la Gent. Antrenorul în vârstă de 67 de ani a fost dat afară după doar 25 de zile. Decizia conducerii lui Gent l-a uimit pe Mircea Lucescu, cel care spune că Boloni avea nevoie de timp.

Mircea Lucescu, şocat de ce a păţit Ladislau Boloni: ”Nu înţeleg astfel de decizii”

Mircea Lucescu ar fi putut să-l întâlnească pe Ladislau Boloni în play-off-ul Ligii Campionilor. Însă fostul mijlocaş al Stelei a fost demis după doar 25 de zile. O decizie care l-a şocat pe Mircea Lucescu. Antrenorul lui Dinamo Kiev susţine că Boloni ar fi avut nevie de timp să formeze o echipă, deoarece Gent a făcut în vară multe transferuri. În plus, Mircea Lucescu susţine că decizia preşedintelui lui Gent a fost exagerată:
”Într-un trecut îndepărtat am jucat împotriva lui Boloni şi am fost o perioadă antrenorul său. Am rămas prieteni, deşi eram adesea adversari. El juca la Steaua Bucureşti, în timp ce eu lucram pentru Dinamo. Dar încă avem o relaţie bună. Demiterea sa m-a surprins enorm. Acest club (n.r. Gent) a adus mulţi jucători aşa că un antrenor are nevoie de timp pentru a forma un grup. Nu înţeleg de ce preşedintele a luat astfel de decizii. Este păcat că Laszlo a experimentat acest lucru pe finalul carierei sale”, a declarat Mircea Lucescu, citat de nieuwsblad.be.

Mircea Lucescu, şocat de ce a păţit Boloni. Preşedintele lui Gent a spus că regretă că l-a pus antrenor

Ladislau Boloni a fost adus la Gent după ce a reuşit un sezon excelent la Antwerp, echipă pe care a dus-o în cupele europene, deşi în trecut era abonată la lupta pentru evitarea retrogradării. Însă antrenorul în vârstă de 67 de ani n-a avut timp să se bucure. Boloni a fost demis după doar 25 de zile.
Ulterior, Ivan De Witte, preşedintele lui Gent, a declarat că a ajuns să regrete că l-a adus pe Loţi Boloni la echipă: ”O greşeală de selecţie”, a spus oficialul echipei belgiene. Presa din Belgia scrie însă că Ladislau Boloni a fost lucrat de câţiva jucători importanţi, deoarece aceştia nu erau de acord cu metodele antrenorului român.
Decizia l-a şocat însă pe Mircea Lucescu, cel care a subliniat înainte de meciul direct că cei din conducerea lui Gent au fost neprofesinişti. 

viewscnt
Articole similare
EXCLUSIV Radu Mihaiu, primarul de la Sectorul 2: "Sa vedem cati bani putem aloca pentru...