Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu ştie cine este "noul Pirlo" din fotbalul european: "E grozav, are un viitor excepţional în faţă. Un demn moştenitor al lui Andrea"

Mircea Lucescu ştie cine este "noul Pirlo" din fotbalul european: "E grozav, are un viitor excepţional în faţă. Un demn moştenitor al lui Andrea"galerie foto

Serie A

Comentarii

Mircea Lucescu a vorbit in presa din Italia despre câteva dintre mutările care se pregătesc în fotbalul din Serie A.

Mircea Lucescu, fost antrenor al formaţiilor Brescia, Inter sau Shakhtar, a vorbit în cadrul emisiunii "Taca La Marca", difuzată de Radio Musica Television. "Sunt de partea fotbalului, trebuie să ne întoarcem pe teren şi va fi grozav pentru fanii care vor fi putea privi meciurile de acasă" a mărturisit Il Luce, cu privire la reluarea competiţiilor din fotbalul mare din Europa.

Tehnicianul român îl cunoaşte foarte bine pe internaţionalul turc Hakan Calhanoglu. Acesta pare aproape de un transfer de la AC Milan la Napoli: "Hakan are foarte multă experienţă, având în vedere că a jucat şi în Germania, nu doar in Calcio. E tânăr şi ar putea fi o soluţie excelentă pentru Napoli. Cred că e timpul pentru el să schimbe aerul, lăsând Milano pentru Napoli, cred că ar fi minunat. Ar fi jucătorul potrivit pentru napoletani" a explicat Lucescu.

Intrebat de jurnaliştii emisiunii "Taca la Marca" dacă Sandro Tonali chiar este noul Pirlo din fotbalul italian, Lucescu a mărturisit: "Tonali e grozav, are un viitor excepţional. Cred că va fi ultimul an la Brescia, deoarece este dorit de toate echipele mari, dar sunt convins că va ajuta clubul lombard până spre final. El este intr-adevăr un demn moştenitor al lui Pirlo. Sunt foarte asemănători, chiar dacă Tonali este mai dinamic" a precizat tehnicianul român, cel care l-a descoperit şi format pe marele Andrea Pirlo.

Afla mai multe despre: mircea lucescutonaliandrea pirlo 

viewscnt
Articole similare