Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu surprinde: ”Nu cunosc nici măcar un jucător de la Dinamo” Ce spune despre o posibilă implicare

Mircea Lucescu surprinde: ”Nu cunosc nici măcar un jucător de la Dinamo” Ce spune despre o posibilă implicare

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic (59 de ani) a semnat contractul şi e noul antrenor al lui Dinamo.

Mircea Lucescu surprinde: ”Nu cunosc nici măcar un jucător de la Dinamo” Ce spune despre o posibilă implicare

Pentru Mircea Rednic e al cincilea mandat pe banca tehnică a echipei din Ştefan cel Mare. "Puriul" e ultimul antrenor care a adus titlul de campioană în vitrina echipei, în 2007.

Mircea Lucescu a considerat venirea lui Rednic în Ştefan cel Mare de bun augur pentru „câini”.

”Îmi pare bine că a facut meci nul cu UTA Arad, a luat un punct important, punctul acesta dă moral şi motivează jucătorii pentru următoarele jocuri.

Prezenţa lui acolo este din toate punctele de vedere pozitivă!

Eu nu cunosc nici măcar un jucător de la Dinamo. O să vină o vreme pesemne când o să pun şi eu umărul acolo. O să vină o vreme..”, a declarat Mircea Lucescu.

Rednic, după ce a ajuns în Ştefan cel Mare:

 "Am semnat pe un an cu opţiune încă un an. Obiectivul în primul an salvarea de la retrogradare şi al doilea an play-off.

E un moment greu şi sunt sigur că vom ieşi din situaţia asta. Tot vorbim şi dăm indicaţii şi sfaturi, dar eu vreau să mă şi implic, să o ajut pe Dinamo să iasă din pasa asta neagră. O să stau pe bancă, da . Sper să fiu înregistrat şi să pot să stau pe bancă, să fiu alături de băieţi.

(n.r. - Gnohere) Bizonul ce să mai facă aici? Poate alt Bizon. Dar nu am vorbit cu nimeni. Am vorbit cu domnul preşedinte şi sper ca până marţi să putem să aducem doi jucători. Pe poziţiile deficitare, e vorba de fundaş dreapta şi un atacant cu talie.

(n.r. - despre Mureşan) Am rămas în relaţii bune, e un om cu experienţă, are rezultate foarte bune în spate. Dinamo avea nevoie de un om ca domnul Mureşan. Suntem împreună, trebuie să fim împreună dacă vrem să reuşim", a spus Mircea Rednic, noul antrenor al echipei Dinamo.

Mircea Lucescu, parcurs invincibil în Ucraina. Dinamo Kiev n-a pierdut de aproape un an: "E o performanţă!"

Afla mai multe despre: dinamomircea lucescu 

viewscnt
Articole similare