Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu ţine cu Mirel Rădoi! Mesaj pentru conducătorii din Liga 1! "Este de neacceptat. Nimeni nu-i vede aici"

Mircea Lucescu ţine cu Mirel Rădoi! Mesaj pentru conducătorii din Liga 1! "Este de neacceptat. Nimeni nu-i vede aici"

Echipa națională

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a comentat ultimele informaţii din jurul echipei naţionale. Tehnicianul în vârstă de 75 de ani a mai spus că Champions League rămâne o competiţie prea puternică pentru echipele din România.

Selecţionerul naţionalei României, Mirel Rădoi, cel care va conduce şi lotul la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a anunţat că nu se va putea baza pe mai mulţi tricolori în Japonia. Cluburile nu-i lasă într-o perioadă importantă a sezonului. 

Mircea Lucescu nu este de acord cu ce fac cluburile şi i-a dat o mână de ajutor lui Rădoi: "Este de neacceptat lucrul ăsta. O participare la Jocurile Olimpice ridică valoarea jucătorului. Stând aici, acasă... Îşi doresc să-i vândă în străinătate, să aibă bani. Nimeni nu-i vede aici. Jocurile Olimpice sunt o rampă de lansare importantă. Sunt jucători tineri. Eu nu cred că există vreunul care să nu gândească în felul ăsta. În afară e cu totul altceva. Campionatul italian, francez, englez, spaniol... Ei nu au nevoie să şi scoată în faţă jucătorii. Noi avem nevoie. Avem foarte mare nevoie", a declarat antrenorul lui Dinamo Kiev. 

  • România va disputa două partide în luna iunie a acestui an, ambele cu caracter amical. Prima, pe 2 iunie, la Ploieşti (Stadion “Ilie Oană”) împotriva Georgiei, cea de-a doua, pe 6 iunie, în deplasare la Middlesbrough, cu Anglia.
  • România U23, calificată la Jocurile Olimpice din această vară, va efectua un stagiu de pregătire în Spania, în perioada 31 mai – 9 iunie.

Mirel Rădoi a anunţat deja fotbaliştii selecţionaţi, pe care îi va împărţi. 

FCSB şi CFR Cluj nu au loc în Champions League

Liderul CFR Cluj şi FCSB luptă pentru primul loc în Liga 1 pentru a pătrunde în preliminariile Champions League: "Nu ştiu cine ar putea să ajungă. Niciuna dintre ele nu va putea să ajungă în Champions League. Europa League ar fi foarte bine", a mai spus "Il Luce". 

Tehnicianul a vorbit şi despre Dinamo şi Rapid. Prima a reuşit să evite retrogradarea, într-o mare măsură, în timp ce a doua a promovat în prima ligă: "Un lucru foarte bun, sunt două echipe cu tradiţie, cu istorie. Locul lor este în prima divizie. Locul lor este să lupte pentru câştigarea titlului. Şi participarea în competiţiile europene. Acum sunt trei competiţii europene. Deci cred că vă fi loc şi pentru echipele noastre", a mai spus Mircea Lucescu. 

Afla mai multe despre: mircea lucescumirel radoiechipa nationalajocurile olimpicefcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare