Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu transferă din Liga 1! Fotbalistul în plină ascensiune, dorit şi de FCSB, e aşteptat la Dinamo Kiev. Care e suma tranzacţiei

Mircea Lucescu transferă din Liga 1! Fotbalistul în plină ascensiune, dorit şi de FCSB, e aşteptat la Dinamo Kiev. Care e suma tranzacţiei
Comentarii

Mircea Lucescu e pregătit să aducă încă un fotbalist român la Dinamo Kiev, după ce l-a antrenat pe Tudor Băluţă, plecat între timp din Ucraina. "Il Luce" a luat legătura cu Gică Hagi, pentru a transfera unul dintre oamenii importanţi din lotul Farului Constanţa.

Antrenorul român de la Kiev i-a câştigat încrederea patronului Igor Surkis, după ce a câştigat titlul în primul sezon şi a calificat echipa în grupele Champions League. Omul de afaceri e pregătit să înainteze banii pentru transferul unuia dintre cei mai importanţi fotbalişti din Liga 1. 

Mircea Lucescu vrea să-l transfere pe Radu Boboc la Dinamo Kiev

Gică Hagi continuă să crească fotbalişti pe care să-i propună cluburilor din străinătate, iar în perioada următoare de transferuri poate da o nouă lovitură. 

Dinamo Kiev şi Farul Constanţa s-ar fi înţeles pentru transferul apărătorului lateral Radu Boboc, anunţă Playsport.

Fotbalistul care a evoluat pentru naţionalele under ale României trebuie să ajungă în parametri optimi din punct de vedere fizic, moment în care mutarea va fi oficializată. 

Sursa citată anunţă că aducerea lui Radu Boboc a fost dorinţa lui Mircea Lucescu, iar principalul român poate acoperi două posturi odată cu venirea internaţionalului de tineret. Fotbalistul Farului poate juca fundaş lateral dreapta şi stânga. 

Mircea Lucescu l-a urmărit de mai mult timp pe Radu Boboc, iar cele două cluburi s-ar fi înţeles ca transferul să se realizeze pentru aproximativ 1 milion de euro. 

Dacă va ajunge la Dinamo Kiev, atunci românul s-ar lupta pentru postul de titular cu jucători importanţi, cu prezenţe în naţională şi în Champions League. Pe postul lui Boboc, "Il Luce" îi poate folosi pe: Vitaliy Mykolenko, Oleksandr Karavaev, Tomasz Kedziora şi Oleksandr Tymchyk.

Gigi Becali l-a dorit pe Radu Boboc în echipa FCSB-ului

În 2020, Gigi Becali şi-a făcut lista de transferuri şi a dorit jucători români. Printre cei doriţi de la echipa lui Gică Hagi au fost Radu Boboc şi Virgil Ghiţă, pentru a rezolva problemele din apărare, care i-au dat bătăi de cap, atât în zona centrală, cât şi în bandă. 

Finanţatorul FCSB a fost interesat să-l aducă pe jucătorul dorit de Dinamo Kiev şi pentru că Radu Boboc se încadra pentru regula U21.

Afla mai multe despre: radu bobocmircea lucescumircea lucescu dinamo kievradu boboc transfer dinamo kievgica hagigigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare