Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu vorbeşte pentru prima dată despre propunerea pe care a primit-o de la Gigi Becali. Ce discuţie a avut loc între cei doi

Mircea Lucescu vorbeşte pentru prima dată despre propunerea pe care a primit-o de la Gigi Becali. Ce discuţie a avut loc între cei doi

Superliga

Comentarii

Mircea Lucescu a vorbit pentru prima dată despre propunerea pe care i-a făcut-o Gigi Becali.

Liber de contract, Mircea Lucescu a fost în această perioadă foarte aproape de fotbalul românesc. Fostul selecţioner al Turciei a mers la meciurile echipelor din Liga 1 şi chiar a contribuit cu sfaturi, acolo unde a fost consultat. O astfel de situaţie a avut loc la FCSB.

Înainte de turul cu Mlada Boleslav, fără antrenor principal, Gigi Becali l-a rugat pe Mircea Lucescu să meargă în vestiar şi să ţină un discurs. Imediat a apărut bănuiala că Becali l-a ofertat să vină la FCSB. De altfel, bănuiala a fost confirmată chiar de Gigi Becali, care a declarat că îi va propuen lui Lucescu să vină manager general la FCSB, dacă echipa se califică în grupele Europa League.

Vicecampioana României a ratat însă calificarea, după ce a fost eliminată de Vitoria Guimaraes şi Mircea Lucescu dezvăluie acum discuţia pe care a avut-o cu Gigi Becali:

”Nu, n-a fost o ofertă. Gigi mi-a zis dacă există vreo posibilitate să colaborăm. I-am zis: ”băi, Gigi, nu se poate. Dar, dacă vrei să te ajut cu un sfat...” Pe toate echipele pot să le ajut cu sfaturi”, a dezvăluit Mircea Lucescu la Pro X.

Afla mai multe despre: gigi becalimircea lucescu 

viewscnt
Articole similare